2020 Kore Dizileri-Merakla Beklenen Yeni Kore Dizileri!

Büyük bir merakla beklediğiniz en yeni 2020 Kore dizileri ve en iyi 2020 Kore dizileri hangileri?

Bildiğiniz gibi yeni Kore dizilerinin çoğu konusu, mini yorumu ve daha birçok şeyle birlikte blogda yerini alıyor. Fakat genelde izlediğim , beğendiğim ve önerdiğim yapımları seçip yazıyorum bu nedenle blogda olmayan diziler olabiliyor. Bu liste 2020 boyunca yayımlanacak bütün dizileri (yani yeni başlayan Kore dizileri ve 2020 bitmiş Kore dizileri dahil bu sene yayınlanan bütün diziler!) bir arada görmek isteyenler için hazırlandı. Listemiz 2020 boyunca yayımlanan bütün 2020 Kore dizilerini kapsayacak ve listeyi yeni diziler geldikçe de güncellemeye devam edeceğim. Böylece 2020 Kore dizilerinin hepsini bulabileceksiniz!

Güncelleme: 2020 Kore dizileri listesine eklediğim en yeni Kore dizilerini çok daha kısa bir şekilde ekliyorum. Böylece kısa konudan izlemek istediğiniz diziyi seçebilir, dilerseniz linkten detaylı yazısına ulaşabilirsiniz.

İzlemeye başladığım ve özellikle önermek istediğim dizilerin detaylı yazılarına da her bir dizinin altına koyduğum linkten ulaşabilirsiniz!

Bu yazılara da bakmak isteyebilirsiniz,

Jung Il Woo Türk Hayranlarıyla Buluşacak! – Tüm Ayrıntılarıyla Etkinlik Bilgileri!

En iyi 2019 Kore dizileri

Gelmiş geçmiş en iyi Kore dizileri (Kore dizi önerileri listesi!)

Ekran başından kalkamayacağınız 5 Kore dizisi!

Beğendiği diziye hemen başlamak isteyenler için, 2020 Kore dizileri türkçe altyazılı linkleri sadece Minihanok’ta!

Bu listede 2020 Kore dizileri olacağını söyledik. Peki, bu listeyi diğer bütün “2020 Kore dizileri, Kore dizi önerileri, en iyi 2020 Kore dizileri veya 2020 Kore dizi önerileri” olan yazılardan farklı kılan ne? Minihanok 2020 Kore dizileri listesinde her dizinin ilk bölümü yer alıyor! Böylece beğendiğiniz diziye başlamak için zaman kaybetmenize gerek yok! Beğendiğiniz diziye dizilerin altındaki linklerden hemen ulaşabilirsiniz! Şimdiden keyifli seyirler!

Not: 2020 Kore dizileri listemizin ilk sıralarında 2019 yılı sonunda yayınlanmaya başlayan ve yapım yılı olarak Kore dizileri 2019-2020 arasında yer alan yeni Kore dizileri yer almaktadır. En yeni Kore dizileri listenin alt sıralarında yer almaktadır.

2020 Kore dizileri ve en iyi 2020 Kore dizileri listemize başlayalım!

2020-kore-dizileri-

2020-kore-dizileri-psychopath-diary

Psychopath Diary

Günlüğünüz bir katilin anılarıyla dolu olsaydı ne yapardınız?

Tür: gizem-gerilim Bölüm Sayısı: 16 imdb: 8.3

Komedi-gerilim türündeki Kore dizilerinden biri olan Psychopath Diary‘nin başrolünü Yoon ShiYoon, Jung InSun ve Park SungHoon paylaşıyor. Sosyal ilişkilerinde başarısız olan DongShik bir gün bir cinayete tanık oluyor ve bu korkunç anda katilin defteri bir şekilde eline geçiyor. DongShik polisi aramak için dışarı çıktığı sırada kaza geçirip hafızasını kaybedince uyandığında defteri kendisinin zannediyor. İşin içine bir polis ve gerçek katil de girince olanlar oluyor ve DongShik kendisini çılgın bir hikayenin ortasında buluyor. Dizi yüksek imdb puanı ile en iyi 2020 Kore dizileri arasında da yer alıyor.

Listemizin ilk dizisi olan Psychopath Diary’nin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz! (kore dizileir 2019-2020

Crash Landing On You2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Güney Koreli bir kadın ve Kuzey Koreli bir adam bir araya gelirse ne olur?

Tür: romantik-komedi-dram Bölüm Sayısı: 16 imdb: 8.8

HyunBin ve Son YeJin’in başrolünü paylaştığı romantik-komedi Kore dizisi Crash Landing On You rekor üstüne rekor kırdı ve bence çoğu Kore dizi sever için en iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini aldı. Bir şirket varisi olan Güney Koreli YoonSeRi bir kaza sonrası kendisini Kuzey Kore topraklarında buluyor. Burada başına gelen felaketten kurtulmaya çalışırken Kuzey Koreli bir askerle karşılaşıyor ve bu inanılmaz, muhteşem ve sevgi dolu bir hikayenin başlangıcı oluyor.

En iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini alan Crash Landing On You Kore dizisinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

The Game: Towards Zero

Yüzüne baktığınız kişilerin, hatta kendinizin ölüm anını görebilseydiniz ne yapardınız?

Tür: fantastik-romantik Bölüm Sayısı: 32 (yarım saat) imdb: 7.6

2PM’den TaecYeon ve Lee YeonHee‘nin başrolünü paylaştığı dizi, gizem-gerilim-romantizm türündeki yeni Kore dizileri arasında yerini alıyor. Yüzüne baktığı insanların ölüm anlarını görebilen tuhaf bir yeteneğe sahip TaePyung bir gün bir olaya karışınca bir polis memuruyla tanışıyor. Hayatındaki herkesin, hatta kendisinin bile ölüm anlarını görebilirken bu kişinin ölüm anını göremediğini fark edince çok şaşırıyor. İkili birlikte TaePyung’un yeteneğini kullanarak cinayetleri çözmeye çalışırken karşılarına bir kişi çıkıyor ve işler karışıyor. Bakalım TaePyung yeteneğini kullanarak korktuğu geleceği değiştirebilecek mi?

Gizem-gerilim türündeki Kore dizilerini sevenlere Kore dizileri 2019-2020 arasından önereceğim ilk dizi bu olur. Dizinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


Forest

Gizemli bir ormanda yolları kesişen bir adam ve kadının hikayesi!

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı: 32 (yarım saat) imdb: 8.4

En sevdiğim Koreli aktörlerden biri olan Park HaeJin ve Jo BoAh‘ın başrolünü paylaştığı Forest, 2020 romantik-komedi ve gizem türündeki Kore dizilerinden biri. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan SanHyeok bir kurtarma ekibinde çalışmaktadır. Bir gün yolları bir cerrahi asistanı olan YoungJae ile kesişir. İkili bazı nedenlerden dolayı gizemli bir ormanda birlikte yaşamak zorunda kalır ve gizem ve romantizm dolu bir hikaye başlar.

Forest Kore dizisinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

My Holo Love

Sizin için her şeyi yapabilecek akıllı ve sevimli bir hologramınız olsun ister miydiniz?

Tür: fantastik-romantik Bölüm Sayısı: 10 imdb: 7.6

2020 Netflix Kore dizileri arasında yerini alan bilim kurgu- romantizm türündeki My Holo Love’ın başrollerini Yoon HyunMin ve Ko SungHee paylaşıyor. Bir gözlük firmasında çalışan ve yüz körlüğü hastalığından muzdarip SoYeon bir gün çantasında ilginç bir gözlük buluyor. Bu gözlüğü taktığında karşısına çıkan yapay zekalı muhteşem bir hologram olunca da aşk, macera ve dram kaçınılmaz oluyor.

Keyifli bir romantik-komedi Kore dizisi olan My Holo Love yorumu ve detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

Touch

Hayatında yeni bir sayfa açan bir kızla çılgın bir makyaj sanatçısının hikayesi!

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı: 16 imdb: 6.3

Kore dizi severlerin şu sıra çok severek izlediği romantik-komedi Kore dizilerinden biri olan Touch Kore dizisinin başrollerini Kim BoRa ve Joo SangWook paylaşıyor. 10 yıl boyunca idol/şarkıcı olabilmek için gece gündüz çabalamış olan SooYeon çıkışına çok az bir zaman kala bir skandala karışıyor ve hayallerine veda etmek zorunda kalıyor. Bir zaman sonra hayatına yeni bir sayfa açmaya karar verdiğinde yolları bir makyaj sanatçısı ile kesişiyor.

2020 Kore dizi önerileri arasında sayabileceğim Touch Kore dizisinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Love With Flaws

Kahkalarla dolu bir romantik-komedi izlemek ister misiniz?

Love With Flaws konusu itibariyle Kore dizi severlerin ilgisini çeken eğlenceli bir yapım ve dizinin başrollerini Ahn JaeHyun ve Oh YeonSeo paylaşıyor. Küçükken yaşadığı şeyler yüzünden görüntüsüne takıntılı bir adam, bir lisede beden eğitimi öğretmenliği yapan bir kadınla tanışıyor. Joo SeoYeon isimli bu kadın 3 yakışıklı abisi yüzünden iyi görünümlü erkeklerden bezmiş biri çıkınca ikili arasında komik bir hikaye başlıyor.

Love With Flaws Kore dizisinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

Hot Stove League

Dipteyken tepeye çıkan bir beyzbol takımının muhteşem öyküsü!

Kore dizileri 2020 listemizin bir diğer dizisi ise dram türünde yer alan Hot Stove League. Çılgın rollerin adamı Nam GongMin‘in başrolünde yer aldığı dizide ligin son sıralarında yer alan bir beyzbol takımının yeniden doğuşu anlatılıyor. Dream isimli bir beyzbol takımı artık her şeye veda etmek üzereyken gelen yeni bir yönetici ile başarı basamaklarını bir bir çıkmaya başlıyor.

Hot Stove League dizisi ilk bölümü burada!

2020-kore-dizileri

dr-romantic-2

Romantic Doctor, Teacher Kim 2

Medikal Kore dizi severler kaçırmasın, Kim Hoca yeni bir ekibiyle hayat kurtarmaya devam ediyor!

Birçok Kore dizi sever için en iyi medikal Kore dizilerinden biri olan Romantic Doctor, Teacher Kim dizisi ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. İlk sezondaki kemik kitle dururken stajyerler değişiyor ve Kim Hoca yeni ekibiyle beraber hayat kurtarmaya devam ediyor. Yeni 2020 Kore dizileri arasında severek izlenen dizinin başrollerini Ahn Hyo Seop, Lee SungKyung ve Han SukKyu paylaşıyor.

Romantic Doctor, Teacher Kim dizisinin ikinci sezonundan önce muhteşem ilk sezonunu izlemek isteyenler dizinin ayrıntıları için buraya bakabilir. İkinci sezonu izlemek isteyenler için de ilk bölüm linki burada!

itaewon-class-karakterleri,2020-kore-dizileri

itaewon-class-konusu

Itaewon Class

Park SeoJoon severler burada mı?

2020’nin en çok beklenen Kore dizilerinden biri de Park SeoJoon‘un başrolünde oynadığı Itaewon Class dizisiydi. Itaewon Class konusu itibariyle Kore dizi severlerin seveceğini düşündüğüm bir yapım. Genç bir adam olan Park SaeRoYi talihsiz bir şekilde babasını kaybediyor. Babasını kaybettikten ve bazı nedenlerden dolayı hapse girip çıktıktan sonra ilk işi babasının katillerine ve adaletsizliklere karşı savaş açmak oluyor. Bu yolculuğunda kendisine eşlik edecek çılgın bir grup da eklenince keyifli ve heyecanlı bir macera onları bekliyor.

Itaewon Class dizisinin yorum ve detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

2020 kore dizileri

hyena-kore-dizi

Hyena

Davalılar, davacılar, hırslı avukatlar, savcılar ve çekişmeli mahkemeler… Kore hukuk dizilerini sever misiniz?

2020 Kore hukuk dizileri arasında yerini alan Hyena konusu itibariyle suç ve hukuk dizi severlerin hoşuna gidecek gibi görünüyor. Başrollerini Kim HyeSoo ve Ju JiHoon‘un paylaştığı ve en iyi avukatlardan oluşan bir grubun hikayesinin anlatıldığı dizi çok çekişmeli olacak gibi!

Hyena Kore dizisinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

2020-kore-dizileri,kore-dizi-önerileri

tell-me-what-you-saw-kore-dizi

Tell Me What You Saw

Polisiye Kore dizi severler burada mı?

JangHyuk ve Choi JooYoung‘un başrollerini paylaştığı Tell Me What You Saw konusu itibariyle Kore polisiye dizi severlerin seveceği bir yapım. Yıllar sonra eski bir seri katil tekrar ortaya çıkıyor. Bu seri katili yakalamak için bir dedektif ve bir profil uzmanı birlikte çalışmak zorunda kalıyor ve tehlike dolu bir hikaye başlıyor.

Kore polisiye dizileri en sevdiğim dizilerden. İzlediğim hemen hemen bütün polisiye Kore dizilerini hem çok keyifle izledim hem de severek hatırlıyorum. Siz de polisiye Kore dizilerini seviyorsanız daha önce yazmış olduğum bu dizilere de bakmayı unutmayın! Tell Me What You Saw’ın ilk bölümünü izlemek isteyenler buradan ulaşabilir!

King Maker: The Change of Destiny

asya-dizileri,asya-dizileri-2020

kore-dizi-blog,2020-yeni-diziler

Tarihi Kore dizileri severler buraya!

Tür: tarihi-dram-fantastik Bölüm Sayısı:21 Yayın Tarihi: 17 Mayıs

King Maker: The Change of Destiny, tarihi Kore dizileri 2020 yapımları arasına yüksek imdb puanı ile damga vurmuş bir yapım! Bu sene en iyi 2020 Kore dizileri arasında adını sıkça duyacağınız yapım, yüz okuyabilen ve fal bakan bir adamla, insanların kaderini gören bir kadının hikayesini anlatıyor.

2020 tamamlanmış Kore dizileri arasında bulabileceğiniz dizinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Bu sene romantik komedi türünde Kore aşk dizileri ve polisiye Kore dizileri revaçta.Bu yüzden yeni çıkacak ya da devam eden 2020 güncel Kore dizileri de genelde bu türde diziler. Tarihi Kore dizileri ise geçtiğimiz seneye oranla bu sene 2020 Kore dizileri arasında çok izlediğimiz yapımlar olmadı. Tarihi Kore dizi severlerin 2020 tarihi Kore dizileri arasındaki favori yapımı hangisi? Sizin için tarihi Kore dizileri arasında mutlaka izlenmesi gereken Kore dizilerini yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

 


 

en-iyi-2020-kore-dizileri,

Welcome

Bir kız ve insan olmak isteyen bir kedi bir araya gelirse ne olur?

2020 yeni Kore dizileri arasında yerini alacak bir diğer dizi ise INFINITE grubundan L’in ve He is Psychometric dizisinde severek izlediğim Shin YeEun‘ın başrolünü paylaştığı Welcome dizisi. Welcome Kore dizisi konusu itibariyle fantastik ve romantik dizi severlere çılgın ve bir o kadar komik olacağını düşündüğüm bir dizi sunacak. L bir önceki dizisinde insan olmak isteyen bir melekken Welcome Kore dizisinde onu insan olmak isteyen bir kedi olarak izleyeceğiz.

Welcome detaylı yazısına buradan, birinci bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


 

The King: Eternal Monarch

Muhteşem bir kadroya sahip muhteşem bir diziyi izlemeye hazır mısınız!

2020’nin şüphesiz en çok beklenen dizisi başrollerini Lee MinHo, Kim GoEun ve Woo DoHwan‘ın paylaştığı The King: Eternal Monarch dizisi. Yayımlanır yayımlanmaz en iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini alacağını düşündüğüm dizi, iki paralel evren arasında düzeni korumaya çalışan bir imparator ve günümüz Kore’sinde yaşayan bir dedektifin hikayesini anlatacak. Bakalım ikilimiz kendi dünyalarını koruyabilecek mi, bu macerada başlarına neler gelecek?

The King: Eternal Monarch konusu itibariyle en çok merak ettiğim dizilerden biri. Dizinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

 

Love Alarm 2

Güncelleme: Love Alarm 2. sezonu ne zaman olduğu çok merak ediliyordu çünkü en sevilen Kore lise dizileri arasındaki yapımın 2020 yılında yayınlanması gereken dizi hala yayınlanmamıştı. Son gelen bilgilere göre dizinin yayın tarihi 2021 yılına ertelendi.

Sevilen Netflix Kore dizisinin devamı yakında!

Kim SoHyun, Song Kang ve Jung GoRam‘ın başrolllerini paylaştığı Love Alarm en sevilen 2019 Netflix Kore dizilerinden biriydi. Ben diziyi henüz izlemedim fakat duyduğum ve gördüğüm kadarıyla birçok izleyici ilk sezonun sonundan tatmin olmamıştı. İkinci sezonu 2020 yılı ortasında yayımlanacak dizi Love Alarm bakalım bu sefer izleyiciyi memnun edebilecek mi?


Born Again

Tür: dram-romantizm-fantastik Bölüm Sayısı: 32

En sevilen Koreli oyuncular arasından Jang KiYong, Jin YeSun ve Lee SooHyuk’un başrollerini paylaştığı Born Again dram-fantastik ve romantizm türündeki 2020 Kore dizilerinden biri! 1980’li yıllarda dramatik bir şekilde yolları ayrılan 3 kişinin yıllar sonra, yeni hayatlarında tekrar karşılaşmalarını anlatan dizi ilgi çekici bir dizi olacak bence. Bakalım 3 kişinin tekrar eden kaderini anlatan Born Again en iyi 2020 Kore dizileri arasında yer bulabilecek mi?

Born Again ilk bölümleriyle benim ilgimi çekti. Özellikle dram-romantik türündeki Kore dizilerini sevenlere tavsiye ediyorum diziyi. Dizinin yorumu, konusu, oyuncuları için detaylı yazısına buradan; ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz.

2020-romantik-kore-dizileri

When My Love Blooms

Tür: romantik-dram Bölüm Sayısı: 16

Yoo JiTae, Lee BoYoung, Jeon SoNee ve JinYoung’un başrollerini paylaştığı yeni 2020 Kore dizileri arasında yerini alan When My Love Blooms yıllar sonra karşılaşan bir çiftin hikayesini anlatıyor. Dizi izleyenlerden dizinin Love Rain tadında bir Kore dizisi olduğunu duydum. (Çiftimiz Love Rain dizisindeki kadar yaşlı değil) Bu da dizi ile ilgili beklentimi artırdı çünkü Love Rain en sevdiğim Kore dizilerinden biridir. Bakalım yıllar sonra karşılaşan ikiliyi nasıl bir macera bekliyor?

2020 romantik Kore dizileri arasında yerini alan When My Love Blooms dizisinin ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

2020-kore-dizileri

en-iyi-2020-kore-dizileri

Extracurricular

2020 Kore dizileri arasına yeni bir Netflix Kore dizisi eklendi!

Tür: suç-romantizm-dram Bölüm Sayısı: 10

2020 Netflix Kore dizileri arasında yerini alan son dizilerden biri de Extracurricular oldu. Gençlik-dram ve gerilim severlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm para kazanmak için yasa dışı işler yapmaya başlayan ve kısa zamanda kendilerini bir kabusun içinde bulan gençleri anlatıyor. Bakalım çılgın fragmanıyla izleyicinin ilgisini çeken dizi en iyi Netflix Kore dizileri arasında yer bulabilecek mi?

Extracurricular dizisinin detaylı konusuna ve yorumuna buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!

Kkondae Intern

Eskiden size sıkıntılı zamanlar geçirtmiş olan patronunuzun patronu olmak ister miydiniz?

Tür: Komedi-dram Bölüm Sayısı: 24 (35 dakikalık)

2020 Kore dizileri arasında yerini alan Kkondae Intern, diğer adıyla Old School Intern, komedi türünde Kore dizilerinden. Başrollerini bu sene Forest dizisiyle de karşımıza çıkmış olan Park HaeJin ve Kim EungSoo gibi renkli isimlerin paylaştığı dizinin konusu ise şöyle; Ka YeolChan çalıştığı ilk işyerinde oldukça zor zamanlar geçirmiş biridir. Aradan biraz zaman geçtikten sonra yeni çalışmaya başladığı yerde oldukça başarılı olur ve iyi bir pozisyon elde eder. Bir gün işe giren yeni çalışan onu oldukça şaşırtır, bu kişi onu canından bezdiren eski patronudur! Eski patron ve Ka YeolChan’ın karşılaşmasıyla ortaya eğlenceli bir hikiaye çıkar!

Kkondae Intern ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


 

 

2020-en-iyi-romantik-komedi-kore-dizisi

Dinner Mate

Dinner Mate bence en iyi 2020 romantik-komedi Kore dizilerinden biri!

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı: 32

Dinner Mate romantik-komedi severler için ilaç gibi gelen muhteşem bir Kore dizisi! Biri psikiyatrist biri ise bir youtube kanalında çalışan iki çılgın karakter bir şekilde bir yemek yiyor. Daha sonra da karşılaşmaya devam ediyorlar ve kendilerini beklemedikleri bir hikayede buluyorlar. Dizi bence bu senenin en iyi romantik-komedilerinden biri. Her bölümünü sabırsızlıkla izliyorum. Bu muhteşem diziyi kaçırmayın!

Dinner Mate detaylı konusu ve yorumuna buradan, birinci bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz.


Men Are Men

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı:32 (35 dakikalık)

2020 romantik-komedi dizileri arasında yerini alan bir diğer Kore dizisi de Men are Men Kore dizisi oldu. 2020 Netflix dizileri arasında My Holo Loveın yıldızı Yoon HyunMin ve Kill Me Heal Me dizisindeki rolüyle hafızamıza kazınan Hwang JungEum dizinin başrolleri. Men are Men konusu ise şöyle; yalnız bir hayat sürdürmeye karar vermiş ekip lideri bir kadınla bir CEO ve genç bir webtoon yazarı karşılaşıyor. Bu üçlünün hayatları ise yollarının kesişmesiyle tamamen değişiyor! Men are Men konusu ile beni çok heyecanlandırmasa da oyuncuların uyumunu merak ediyorum. Bakalım Men are Men kore dizisi bizi şaşırtıp en iyi 2020 romantik-komedi Kore dizileri arasında yer alacak mı?

Men Are Men birinci bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

 

2020 Kore dizileri hız kesmeden aralarına yenileri eklenerek devam ediyor. 2020 Kore dizileri başta aşk, aksiyon, aile dizileri ile öne çıktı bu yıl. Netflix de birbirinden güzel 2020 Kore dizilerine ev sahipliği yaptı. Sizin en iyi bulduğunuz dizi hangisi bu sene? 2020 Kore dizileri arasından Kore dizi önerileri isteyen birine vereceğiniz ilk cevap ne olur?

 


kore-dizi-önerileri-2020

The Good Detective

Tür: polisiye-gerilim Bölüm Sayısı: 16

Polisiye Kore dizilerini sever misiniz? 2020 Kore dizileri arasında yerini alan yeni Kore dizimiz polisiye-gerilim türündeki The Good Detective! Exemplary Detective ismiyle de bulabileceğiniz The Good Detective konusu itibariyle 2 dedektif ve bir gazete muhabirinin birlikte çözdüğü gizemleri anlatıyor. Bu sene polisiye dizileri çok iddialı ve kaliteli. Dilerim The Good Detective de onlardan biri olur!

Polisiye Kore dizileri 2020 yapımlarından The Good Detective 1. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


 

memorials-konusu

Memorials

Psychopath Diary’nin psikopatı yeni dizisiyle karşımızda!

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı:16

2020 romantik-komedi Kore dizileri arasında yerini alan ve hem konusu hem de kadrosu yüzünden sabırsızlıkla beklediğim bir diğer Kore dizisi ise Memorials Kore dizisi! Memorials konusu; SeRa, para kazanmak için bulduğu bütün yarı zamanlı işlerde çalışan inatçı ve hırslı bir kadındır. Bir gün 90 gün boyunca bir yerde çalışma şansı yakalar. Orada bir adamla tanışır. Bu kişi prensipleriyle yaşayan bir memur olan KongHyung’dur. İkili bir araya gelip de yolsuzluk yapanların başına bela olurken aralarında da güzel bir hikaye başlar. Park SungHoon‘u en son Psychopath Diary dizisinde psikopat bir katil rolünde izledik. Bu yüzden bu rolünü merakla bekliyorum. Umarım Memorials güzel noktalara parmak basan önemli bir dizi olarak karşımıza çıkar ve en iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini alır!

Memorials ilk bölümüne buradan ulaşabilirisiniz!


2020 en iyi Kore dizileri listelerini altüst eden ve herkesin Kore dizi tavsiyeleri 2020 listelerinde yer alan It’s Okay to Not Be Okay dizisini hala izlemediniz mi?


It’s Okay to Not Be Okay

Tür: romantik-dram Bölüm Sayısı: 16

It’s Okay to Not Be Okay konusu, kadrosu, müzikleri ve daha birçok şeyle bu senenin en iddialı dizilerinden biri! (Kim SooHyun ve Seo YeJi’nin başrollerini paylaştığı bu muhteşem diziyi ayrıca uzun uzun anlattım bu yüzden konusunu yazıp bırakacağım. Diziye henüz başlamayanlar, detaylı yazısına bakmayı unutmasın! ) It’s Okay to Not Be Okay konusu itibariyle otizmli ağabeyine bakmaya çalışan bir hastabakıcı ile antisosyal kişilik bozukluğu olan bir yazarın hikayesini anlatıyor. It’s Okay to Not Be Okay konusu ile karakterleri ile seneye damgasını vurdu bile. Sizde vakit kaybetmeden bu muhteşem diziye bir şans verin!

It’s Okay to Not Be Okay konusu ve detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


Backstreet Rookie

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı: 16

2020 Kore dizileri arasında merakla beklenen bir diğer dizi de şüphesiz Bacstreet Rookie dizisiydi. Ji ChangWook’un yeni dizisi olduğu için (önceki maalesef birçoğumuz için bir hayal kırıklığı olmuştu) birçok hayranın merakla beklediği Backstreet Rookie ekranlarda yakın zamanda yerini aldı. Backstreet Rookie konusu ise şöyle; Choi DaeHyun ,ailesi ile 24 saat açık olan marketlerini işletmektedir. Marketteki işlere tek başına yetişemeyince yarı zamanlı bir çalışan almaya karar verirler. Fakat işe aldıkları kız seneler önce DaeHyun’un garip bir şekilde karşılaştığı SaetByul çıkınca işler karışır.

Backstreet Rookie ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


2020 Kore dizileri arasında bazı diziler sevilen başrol oyuncuları sebebiyle de büyük bir heyecanla bekleniyordu. The King: Eternal Monarch, It’s Okay to Not Be Okay ve Backstreet Rookie bu dizilerden sadece birkaçı. Benim için, birçoğu beklentimi karşılasa da bazıları beklentimin çok altında kaldı. Sizin bu diziler arasında “Benim için hayal kırıklığı oldu.” dediğiniz bir yapım var mı?


kore-dizi-önerileri, kore-dizi-tavsiye-2020, kdrama-önerileri-2020, en-güzel-kore-dizileri-2020-

kdrama-önerileri-2020-train-2020-nin-en-iyi-Kore-dizileri

Train

2020 Kore dizileri arasına bir dizi damgasını vurdu! Train benim için 2020 en iyi Kore dizileri nden biri!

Tür: polisiye-gerilim Bölüm Sayısı: 12

Gelelim şu günlerde sabırsızlıkla bölümlerini beklediğim bir yeni Kore dizisine. Polisiye-gerilim türünde 2020 Kore diziler arasında yerini alan yeni dizimiz Train! Train Kore dizisinin konusuna geçmeden önce söyleyebileceğim sadece bir şey var: Train benim için bu senenin en iyi 3 dizisi arasında yerini çoktan aldı! Bu muhteşem diziyi merak edenler Train konusu, yorumu, karakterleri vb. birçok şey bulabileceği yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilir. Train konusu ise şöyle; terk edilmiş bir tren istasyonunda cesetler bulunmaya başlar. Bu cesetleri inceleyen bir dedektif olayı çözmeye çalışırken kendisini hiç beklemediği bir dünyada bulur. Bu dünyada tanıdığı herkes farklı bir yaşam sürmektedir! Dedektif bir yandan duruma uyum sağlarken diğer yandan da hayatını karartan ve sevdiklerini elinden alan katili yakalayabilecek midir?

İzlerken nefesinizi kesecek, sabırsızlıkla diğer bölümü bekleyeceğiniz bir yapım izlemek istiyorsanız bu diziye daha fazla zaman kaybetmeden başlayın! Train konusu, yorumu ve detaylı tanıtımına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


Bildiğiniz gibi 2020 de başlayan yeni Kore dizileri; 2020 Kore aşk, aksiyon, polisiye, komedi, aile, dram, fantastik ve daha birçok türde “2020 Kore dizileri” listemizde yer alıyor. Ve yılın son aylarına yaklaşmışken yeni başlayan birbirinden heyecanlı onlarca yeni Kore dizileri gelmeye devam ediyor! 2020 tamamlanmış Kore dizilerini bırakalım ve listemize yeni başlayacak en güncel Kore dizileri ile devam edelim!


Flower of Evil (en iyi 2020 kore dizileri)

2020-yeni-kore-dizileri

Bir dedektif olarak çalışırken aradığınız seri katil kocanız çıksa ne yapardınız?

Tür: Gizem-gerilim Bölüm Sayısı:16

Başrollerini Lee JoonKi ve Moon ChaeWon‘un paylaştığı Flower of Evil konusu ile ilgi çekmeyi başaran 2020 Kore dizilerinden. Bir suç dedektifi olan Cha JiWon seneler önce yaşanmış seri cinayetleri tekrar araştırmaya başlar. Fakat araştırma yaptıkça ipuçları onu hiç beklemediği birine götürecektir! Gizem gerilim türündeki dizi şu sıralar çok güzel yorumlar alarak en çok izlenen kore dizileri 2020 olma yolunda devam ediyor. 2020 Kore dizileri içinde izlediğim onca dizi içerisinde de Flower of Evil bence 2020’nin en iyi Kore dizileri arasında ilk 3’te . Gizem-gerilim seven herkes diziye bir şans vermeli!

En güzel Kore dizilerinden Flower of Evil konusu, yorumu ve detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


Was It Love

Tür: Romantik-komedi-dram Bölüm Sayısı: 16

Birbirinden yetenekli ve iddialı oyuncularıyla dikkatleri çeken Was It Love 2020 romantik-komedileri arasında yerini aldı. Was It Love konusu ise şöyle; No AeJung uzun süredir kimseyle görüşmemiş olan bekar bir annedir. Bir gün hayatına dört adam girer. Hepsi birbirinden çok farklı olan bu 4 kişi No AeJung’un sıradan olan hayatını dizi gibi bir maceraya sürükler. Dizinin kadrosu harika, konusu da ilgi çekici. Romantik-komedi arayanlar 2020 Kore dizileri arasında yerini alan Was It Love Kore dizisine bir şans verebilir.

Was It Love ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Do Do Sol Sol La La Sol

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Tür: Romantik-komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 26 Ağustos (ertelendi)

2020 Netflix Kore dizileri arasında yerini almaya hazırlanan ve ismiyle de dikkatleri çeken dizinin başrollerini sevilen oyunculardan Lee JaeWok ve Go Ara paylaşıyor. Dizinin konusu şöyle; Go RaRa çok neşeli bir piyanisttir. Her şey yolunda giderken bir gün ailesi iflas eder ve Go RaRa gelecek kaygıları içerisindeyken küçük bir piyano akademisine başlar. Burada, Go RaRa’nın tersine oldukça rahat ve hedefsiz bir gençle tanışır ve bu küçük piyano akademisi ikilinin hikayesinin başladığı yer olur.

Do Do Sol Sol La La Sol konusu, yorumu ve detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Dizi başladığında ilk bölümü de buraya eklenecektir.


Graceful Friends

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Tür: Dram-gizem Bölüm Sayısı:17

Graceful Friends konusu ile benim en çok ilgimi çeken 2020 Kore dizilerinden biri! Dizi orta yaşlarında huzurlu ve sakin bir hayat yaşayan bir grup insanın etrafında dönüyor. Bu bir grup insanın yaşadığı kasabada bir gün gizemli bir cinayet işleniyor ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Graceful Friends bu sene hem konusu hem kadrosuyla oldukça iddialı bir Kore dizisi. Romantik-komedi Kore dizilerinden sıkıldıysanız ve farklı bir şey arıyorsanız bu diziye mutlaka bir şans verin!

Graceful Friends geçtiğimiz hafta tamamlandı ve 2020 tamamlanmış Kore dizileri içinde en çok beğendiklerimden biri oldu. Kore dizi tavsiye isteyenler için bu harika 2020 dizisinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Zombie Detective

Goblinler, yaratıklar, vampirler… Peki ya zombiler?

Tür: Bilimkurgu-gizem-aksiyon Bölüm Sayısı: 24 Yayın Tarihi: 31 Ağustos

Bugüne kadar birçok Kore dizisinde farklı varlıklar izledik. Zombilerse sadece korkunç ölüler olarak karşımıza çıkmıştı. Peki daha önce bir zombiyi ana karakter olarak izledik mi? Yeni başlayacak Kore dizileri arasında yerini alan Zombie Detective başına neler geldiğini ve geçmiş yaşamını hatırlamayan bir zombinin hikayesini anlatıyor. Yakalanmamak için etrafındaki insanları taklit eden bu dedektif birde dedektif olunca hikaye iyice ilginçleşiyor.

Zombie Detective konusu ,yorumu ve detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz! (Dizi başladığında bölüm eklenecektir.)


Romantik komedi Kore dizileri 2020 yapımlarından hangisi favori Kore diziniz? Sizce bu türdeki en iyi 2020 Kore dizileri hangileri?

Lonely Enough to Love

 

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

romantik-kore-dizileri-2020

Tür: Romantik-komedi-gençlik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 11 Ağustos

Gençlik türünde romantik-komedi Kore dizilerini seviyorsanız yeni Kore dizileri arasında yerini alacak olan Lonely Enough to Love güzel bir seçenek olabilir. Başrollerini en son Love in Sadness Kore dizisinde izlediğimiz Ji HyunWoo ve Kim SoEun‘un paylaştığı dizi ,aynı evi paylaşan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Bakalım Lonely Enough to Love konusu ile seyircilerin ilgisini çekip en iyi 2020 Kore dizileri arasında yer alacak mı?

Lonely Enough to Love birinci bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Stranger 2

İlk sezonu 8.6 gibi yüksek bir imdb puanı ile Netflix Kore dizileri arasına damga vuran Stranger yeni sezonuyla devam ediyor!

Tür: Gizem-polisiye Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 15 Ağustos

Stranger 1. sezonu ile Netflix Kore dizileri arasına damgasını vurmuş ve seyirciler tarafından da çok beğenilmişti. Empati duygusunu yitirmiş soğukkanlı bir savcı ve bir dedektifin gizemli suçları araştırırken suçlularla verdikleri savaşı anlatan Stranger 2. sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Polisiye-gerilim ve hukuk Kore dizilerini seviyorsanız bu Netflix Kore dizisine vakit kaybetmeden bir şans verin!

Diğer adı Secret Forest olan Stranger 2. sezon 1. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


When I Was Most Beautiful

Dram ve romantik Kore dizilerini sevenlerdenseniz bu dizi tam size göre!

Tür: Dram-romantik Bölüm Sayısı: 32 (35 dakikalık) Yayın Tarihi: 19 Ağustos

My First First Love dizisinin yıldızı JiSoo ve My Gangnam ID Beauty dizisinin yıldızı Lim SooHyang gibi isimlerin başrollerini paylaştığı When I Was Most Beautiful Kore dizisi dram türünü sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm yeni Kore dizilerinden. Dizinin konusu ise iki kardeşin aynı kadını sevmeye başlamasıyla karışan hayatlarını anlatıyor.

When I Was Most Beautiful birinci bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Alice

fantastik-kore-dizileri-2020, kore-dizi-tavsiye-2020, asya-dizileri-kore-blog-2020

en-çok-izlenen-kore-dizileri-2020

Zaman yolculuğu temalı Kore dizilerini sever misiniz?

Tür: Bilim kurgu-fantastik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 28 Ağustos

İlginç konusuyla en iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini alacağını düşündüğüm bir diğer yeni 2020 Kore dizisi ise Alice. JoWoon ve Kim HeeSun’un başrollerini paylaştığı ve yakında başlayacak olan yeni Kore dizisinin konusu ise şöyle; bir dedektif “Alice” isimli bir alet sayesinde geçmişe yolculuk yapılabildiğini öğrenir. Geçmişi ve kimliği hakkında herşey sırlarla dolu olan bu dedektif Alice sayesinde geçmişe döndüğünde her şey daha da karışır. (Dizi başladı ve başlar başlamaz en çok izlenen Kore dizileri 2020 yapımları arasında ilk sıralara yerleşti.)

Bilim kurgu fantastik Kore dizileri 2020 ye damgasını vuran Alice birinci bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!

 


Missing: The Other Side

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Ürkütücü Kore dizilerini severlerdenseniz sizin için çok güzel bir seçenek var!

Tür: Korku-gerilim-polisiye Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 29 Ağustos

Korku dolu Kore dizilerini sever misiniz? Yeni başlayacak 2020 Kore dizileri arasında çok ilginç bir yapım yer alacak! Bu sene en çok konuşulacağını düşündüğüm yeni Kore dizisi Missing: The Other Side konusu ise şöyle; Bir kasabada hayatını kaybetmeden önce ortadan kaybolan insanların ruhları yaşamaktadır. Bir grup cesur ve meraklı insan bu kayıp insanların ardındaki sırları ortaya çıkarmak için kasabaya adım atar.

Missing: The Other Side 1. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


2020 Kore dizileri arasında birbirinden farklı konularda çok sayıda gizem-gerilim türünde yeni Kore dizisi var.(Bu diziler arasında Train benim 2020 Kore dizi önerileri mde ilk sıralarda yer alacak bir dizi, henüz izlemeyen herkese öneririm!) Missing: The Other Side konusuyla benim ilgimi en çok çeken dizilerden biri oldu. Bakalım dizi en iyi 2020 Kore dizileri arasında yer alacak mı?


Do You Like Brahms

Tür: Gençlik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 31 Ağustos

Dream High tadında olur mu bilmiyorum ama müzik ve gençlik temalı Kore dizileri arasına bir yenisi daha katılıyor! Sevilen Koreli genç oyunculardan Kim MinJae ve Park EunBin’in başrollerini paylaştığı Do You Like Brahms konusu önemli bir üniversitenin müzik bölümünde okuyarak hayallerini kovalayan öğrencilerin aileleriyle olan çatışmalarını anlatıyor. Do You Like Brahms renkli kadrosuyla 2020 gençlik Kore dizileri arasında yerini alacak!

Şu sıralar yayınlanmakta olan en yeni Kore dizileri nden Do You Like Brahms’ın 1. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Man in a Veil\The Secret Man

2020 yeni kore dizileri

Tür: Gizem Bölüm Sayısı: (?) Yayın Tarihi: 31 Ağustos

Yeni 2020 Kore dizileri arasında yerini alan ve konusuyla ilgi uyandıran bir diğer dizi ise Man in a Veil. Dizi geçirdiği korkunç bir kazadan sonra hayatta kalmayı başaran ama kazadan sonra 7 yaşında bir çocuğun zekasına sahip olan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor.


Hanging On\Don’t Lose Your Mind

2020-komedi-kore-dizileri

Webtoon uyarlaması olan Kore dizilerini sever misiniz?

Tür: Aile-komedi Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 6 Ağustos

Yeni 2020 Kore dizileri arasında, neredeyse 10 yıl boyunca çok sevilerek okunmuş olan bir Webtoon uyarlaması dizi yer alıyor. Lee SooMin, Kwon HyunBin gibi genç isimlerinde yer aldığı dizi çılgın aile bireylerinden oluşan bir ailenin renkli yaşamını konu alıyor. Her bölümü hem çok eğlenceli olan zaman zamanda seyirciyi duygulandıran aile temalı Kore dizileirni seviyorsanız bu diziyi kaçırmayın!

 


Private Lives

2020 kore dizileri, en yeni kore dizileir, yakında başlayacak kore dizileri 2020, kore dizi önerileri

Private Lives eylül de başlayacak olan en yeni 2020 Kore dizilerinden.

Tür: Suç, dram Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 16 Eylül

Ko KyungPyo ve Seohyun’un başrollerini paylaştığı Private Lives konusu itibariyle dram-suç türünde 2020 Kore dizilerinden. Dizi ailesi gibi dolandırıcılık yaparak yaşayan bir kadının ulusal sırları içeren bir olaya dahil olduktan sonra değişen hayatını anlatıyor. Dizi şimdiden başrollerinin uyumu sayesinde olumlu eleştiriler almaya başladı. Bakalım dizi seyircilerin ilgisini çekip en iyi 2020 Kore dizileri arasında yer alacak mı?


18 Again

Çok sevilen Amerikan filmi 17 Again’i izlemiş miydiniz?

Tür: gençlik-romantik Bölüm Sayısı: 16 (?) Yayın Tarihi: 7 Eylül

2020 Kore dizileri arasında yerini almaya hazırlanan eylül de başlayacak bir diğer Kore dizisi ise 18 Again! Çoğu seyirci, Amerikan yapımı “17 Again” filmini severek izlediği için 18 Again bu sene en çok merak edilen Kore dizilerinden biri. Filmi henüz izlememiş olanlar içinse 18 Again konusu şöyle; Hong DaeYoung başarısız bir evliliğe sahip orta yaşlı bir adamdır. Eşiyle geçinemedikleri için boşanmaya karar verirler fakat bir sabah başına gelenler buna engel olacaktır: Hong DaeYoung bir sabah kalktığında kendisini 18 yaşındaki halinde bulur! Çevresindeki herkes aynı hayatına devam ederken kendisini lise yıllarındaki bedeninde bulan Hong DaeYoung yeni bir hayata başlar!

Seneler önce 17 Again filmini çok severek izlemiştim. Dilerim 18 Again kendisini şzleten güzel bir senaryo ile karşımıza çıkar ve en çok izlenen en iyi 2020 Kore dizileri arasında yer alır!


Record of Youth

record-of-youth-konusu,netflix-kore-dizileri,2020-yeni-kore-dizileri, yeni-çıkan-kore-dizileri-2020

record-of-youth-konusu-oyuncuları-izle

Gençlik türünde Kore dizilerini sever misiniz?

Tür: gençlik romantik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 7 Eylül

Yeni başlayan en yeni Kore dizileri arasında yerini alan Record of Youth, Kore gençlik dizileri 2020 yapımlarına bakan ve gençlik türünde bir dizi izlemek istese de Kore lise dizileri izlemek istemeyenler için çok güzel bir seçenek. Başrollerini Park BoGum ,Park SoDam ve Byeon WooSeok‘un paylaştığı yeni Kore dizisi , hayalleri için çabalayan ve moda sektöründe çalışan bir grup gencin hayatını anlatıyor.

Record of Youth devam eden Kore dizileri arasında en iyi Kore dizisi 2020 olur mu bilmiyorum ama benim Kore dizi önerileri yazılarımda çoktan yerini aldı bile! Dizinin detaylı yazısına buradan, ilk bölümüne de buradan ulaşabilirsiniz!


Lies of Lies

drama-kore-dizileri-2020,yeni-çıkan-kore-dizileri-2020, yeni-çıkan-kore-dizileri-2020

drama-kore-dizileri-2020-lies-of-lies-konusu

Dram türünde Kore dizi severler son çıkan Kore dizileri arasında yerini alan bu yapıma şans vermeli!

Tür: dram-romantik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 4 Eylül

Son çıkan Kore dizileri arasına yerini alan en yeni Kore dizileri nden biri de Lies of Lies. Dizi konusu itibariyle bir annenin çocuğunu geri almaya çalışırken verdiği mücadeleyi anlatıyor. Güncel 2020 Kore romantik komedi dizileri veya gençlik dizilerinde aradığınızı bulamadıysanız drama Kore dizileri arasındaki bu yapım güzel bir seçenek olabilir.

Bakalım drama Kore dizileri 2020 arasında hangisi bu senenin en iyi Kore dizisi olacak? Lies of Lies 1. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz!


Amanza (Yeni başlayacak 2020 Kore dizileri)

fantastik-kore-dizileri-2020,2020-kore-dizisi-önerileri, 2020-güney-kore-dizileri, amanza-konusu

güney-kore-2020-dizileri-dram-amanza-konusu

Webtoon uyarlaması Amanza bu senenin en iddialı mini Kore dizileri arasında!

Tür: Dram, gençlik Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 1 Eylül

Dram Kore dizilerinden bahsetmişken yeni başlayacak Kore dizileri arasında yerini alan Amanza‘dan bahsetmeden olmaz. Kore dizilerinin kadrolu ikinci erkeği JiSoo şu sıralar dram türünde yeni Kore dizileri ile karşımıza çıkıyor. Dizi kanser hastalığıyla mücadele eden 20’li yaşlarındaki bir gencin bu zor süreçle baş ederken kurduğu hayallerle dolu hayatını anlatıyor. Dizi bir bölümü 15 dakikadan oluşacağı için Kore mini dizi başlığı altında yayınlanacak.


Start-Up

start-up-konusu, güncel-2020-kore-dizileri, en-yeni-kore-dizileri, kore-romantik-komedi-kore-dizileri

2020-yeni-diziler-start-up-konusu

Start-Up yeni başlayacak Güney Kore 2020 dizileri arasında en merak edilen yapımlardan biri!

Tür: dram-romantik-komedi Bölüm Sayısı:? Yayın Tarihi: Ekim

Güçlü oyuncu kadrosuyla 2020 yeni diziler i arasında dikkatleri üzerine çeken Start-Up, biri ilerde Amazon gibi diğeri ise Google gibi dev birer marka olma hayali kursalarda bir o kadar da başarısız iki gencin hikayesini anlatacak. Yeni çıkacak Kore dizileri arasında yerini alacak bu dizide iki genç birbirlerine hayallerini gerçekleştirmeleri için yardımcı olur.


,en-iyi-kore-dizileri,yeni-kore-dizileri,2020-en-iyi-drama-best-korean-drama-2020

-en-iyi-kore-dizileri

More Than Friends

İlgi çekici konusu ve renkli kadrosuyla More Than Friends benim için Kore dizi önerileri 2020 yapımlarından biri!

Tür: romantik,dram-komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi:25 Eylül

Shin YeEun, Ong SungWoo ve Kim DongJun‘un başrollerini paylaştığı en güncel Kore dizileri nden More Than Friends dram ve romantik Kore dizi severlerin çok beğeneceğini düşündüğüm bir yapım. Kyung WooYeon lise yıllarından beri arkadaşı Lee Soo’yu sevmektedir. Bunu ona söylemesine rağmen Lee Soo cevap vermez ve yurtdışına gider. Aradan tam 10 yıl geçtiğinde ve Lee Soo geri döndüğündeyse her şey değişecektir. Yeni Kore dizileri arasında yerini alan More Than Friends’e sakin ama sürükleyici bir yapım izlemek isteyen herkes bir şans vermeyi unutmayın!

Bence 2020 en iyi Kore dizileri arasındaki More Than Friends detaylı konusu ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Tale of the Nine Tailed

Goblin’in Ölüm Meleği Lee DongWook, Jo BoAh ve Kore dizi severlerin yolunu gözlediği Kim Bum’dan muhteşem bir diziye hazır mısınız?

Tür: fantastik-aksiyon Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi: 7 Ekim

Tale of Nine Tailed merak edilen 2020 Kore dizilerinden biriydi. Fakat bu kadar beğenileceğini beklemiyordum, dizi şimdiden fantastik Kore dizileri 2020 listelerini altüst etti! 2020 Kore dizisi bir dokuz kuyruklu tilki ve bir program yapımcısının etrafında dönüyor. Lee Yeon yüzyıllardır dünyada yaşamını sürdürmekte olan dokzu kuyruklu bir tilkidir. Uzun zaman önce kaybettiği birini aramaktadır. Bir gün karşısına cesur bir program yapımcısı çıkar. Tehlikeli ve gizemli olaylar ikilinin peşini bırakmayacaktır. Güncel Kore dizileri 202o yapımları arasındaki dizi u senenin en iddialı yapımlarından!

Şimdiden herkesin 2020 en iyi Kore dizileri listesine giren Tale of the Nine Tailed detaylı konusu ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Hommade Love Story

Aşk, dostluk, zaman zaman entrikalar ve daha birçok şeyle dolu aile dizilerini sever misiniz?

Tür: romantik-aile Bölüm Sayısı:100 Yayın Tarihi: 19 Eylül

Hommade Love Story Konusu: Yeni başlayan ve devam eden Kore dizileri arasında yerini alan Hommade Love Story; aynı yerde yaşayan farklı hikayelere ve çeşitli karakterlere sahip bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Babasıyla ilişkisini kesmiş başarılı bir mimar, ailesine yük olmamak için çabalayan bir satış danışmanı ve dahası! Bir grup insan aynı yerde yaşarsa ne olur? 2020 en yeni Kore dizileri arasındaki Hommade Love Storydizisne sıcak aile dizilerini sevenler bakabilir.


Daha önce fantastik Kore dizileri 2020 yapımları arasında yerini alam bu dizi kadar çılgın bir yapım izlemiş miydiniz?


fantastik-kore-dizi-önerileri,2020-fantastik-kroe-dizileir

the-school-nurse-files-oyuncuları

The School Nurse Files

Jöleden yaratıklarla dolu bir okulda özel güçlere sahip bir hemşirenin hikayesi!

Tür: komedi-fantastik Bölüm Sayısı:6 Yayın Tarihi: 25 Eylül

2020 Netflix Kore dizileri arasında yerini alan The School Nurse Files gelmiş geçmiş en tuhaf ve abzürt Kore dizilerindne biri! The School Nurse Files konusu itibariyle yaratıklarla dolu bir lisede geçiyor. Özel güçlere ve bir kılıca sahip olan An EunYoung çalıştığı liseyi tuhaf jölelerden kurtarmaya çalışıyor ve bu süreçte zavallı bir öğretmen de ona yardımcı oluyor. Dizi en iyi 2020 Kore dizileri arasına girer mi bilmiyorum ama izlerken kahkahalarınızı tuamayacağınız kesin. 2020 komedi Kore dizileri arasında bir yapım arıyorsanız bu diziye mutlaka bir şans verin!

Mini Kore dizileri 2020 yapımları arasındaki dizinin detaylı konusu ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


the-search-konusu,askeri-kore-dizisi,the-search-dizi-oyuncuları-ve-karakterleri

The Search

Askeri Kore dizi severler yeni Kore dizileri arasında yerini alan The Search’e bayıılacak!

Tür: aksiyon-gerilim,romantik Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 17 Ekim

Güncel Kore dizileri 2020 yapımı The Search hem ilgi çekici konusu hem de başarılı oyunculuklarıyla şimdiden beğeni toplayan bir yapım oldu. Dizi tuhaf yaratıkların ortaya çıktığı bir askeri bölgede geçiyor. Bölgede gizemli ölümler yaşanmaya başlayınca bir grup asker güvenliği sağlamak ve yaratığı öldürmekle görevlendiriliyor. Peki, bu o kadar kolay oluyor mu? Bölüm sayısı ile 2020 mini Kore dizileri arasında da sayabileceğimiz The Search böyle giderse izlenmesi gereken Kore dizileri 2020 listelerinde de yer alacak.

Yeni Kore dizileri arasındaki The Search detaylı konusu ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


The Spies Who Loved Me

Eski eşinizin bir ajan olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?

Tür: romantik-komedi-aksiyon Bölüm Sayısı: 32 (yarımşar saat) Yayın Tarihi: 21 Ekim

Kang AReum gelinlik tasarımcısı olan bir kadındır. Seneler önce boşanmayla sonuçlanan bir evlilik yapmıştır ve bütün kötü anılarına rağmen tekrar yeni bir evlilik yapar. Fakat hem eski eşi hem de yeni eşi birer ajandır ve AReum bunu bilmemektedir! Kısa süre içerisinde kendisini çok tehlikeli bir maceranın içinde bulur.

Detaylı konusu The Spies Who Loved Kore dizi yorumları buradan ulaşabilirsiniz!


Kairos

Geçmiş ya da gelecekten biriyle bağlantı kurma şansınız olsa kiminle görüşmek isterdiniz?

Tür: bilim kurgu-aksiyon-dram Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 21 Ekim

Son çıkan Kore dizileri arasındaki Kairos sanırım bu senenin en iddialı ve ilgi çekici Kore dizilerinden biri. 2020 Kore dizisi Kairos konusu itibariyle mutlu hayatı kızının kaçırılması ile cehenneme dönen bir babanın hikayesini anlatıyor. Kızı kaçırılan adam geçmişi değiştirebilmek için tam bir ay öncesine telefon etmenin bir yolunu buluyor ve annesi gizemli bir şekilde kaybolan bir kadından yardım istiyor. Dizi yeni başlayan Kore dizileri araında yerini aldı bile, merak edenler diziye mutlaka bir şans versin!


yeni-başlayan-kore-dizileri-2020

Penthouse

Penthouse yükseklere çıkmaya çalışırken canavara dönüşen kadınların hikayesini anlatacak!

En yeni Kore dizileri 2020 yapımları arasında yerini alan güncel Kore dizisi Penthouse, SKY Castle tarzı entrika ve hırs dolu hikayeleri sevenler için. Dizi Kore’nin elit tabakasının yaşadığı Gangnam’da hırsları ve arzuları ile hareket eden bir grup kadının etrafında dönüyor. Dizi merak ettiğim yapımlardan biri, izlersem Kore dizi yorumları arasında da yer vereceğim!


Birthare Center

Tür: dram-komedi Bölüm Sayısı: 8 Yayın Tarihi:2 Kasım

Yeni Kore dizileri arasında yerini alacak olan Birthcare Center konusu itibariyle doğum yaptıktan sonra bir merkezde kalan anneleri anlatıyor. Farklı yaş gruplarında, farklı çevrelere ait anneler aynı yerde kalırke duygusal ve komik şeyler yaşanır.



Delayed Justice

Tür: dram-hukuk Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi: 30 Ekim

Yeni güncel Kore dizileri arasında yerini alan Delayed Justice önemli noktalara değinecek Kore dizilerinden biri. Dizi haksız yere suçlanan insanlar için çabalayan bir hukukçunun hikayesini anlatacak. 2020 yeni dizileri arasındaki dizinin kadrosunu tecrübeli isimler oluşturuyor.


True Beauty

kore-dizileri-yeni-2020,kdrama-önerileri-2020,

true-beauty-konusu

Dünyanın her yerinden binlerce hayranı olan True Beauty webtoon’u nu okumuş muydunuz?

Tür: gençlik- romantik- komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 2 Aralık

Kore gençlik dizileri 2020 yapımları arasında yerini alacak olan True Beauty webtoon uyarlaması Kore dizilerinden biri. Başrollerini Cha EunWoo, Mun KaYoung ve Hwang InYeop ‘un paylaşacağı dizi konusu itibariyle; yüzünü hiç beğenmediği için makyajla bambaşka birine dönüşen bir kızın ve görünüşüyle herkesin beğenisini alan iki gencin heyecan dolu hayatını anlatacak. Uzun süredir heyecanla beklenen True Beauty yeni başlayacak en yeni Kore dizileri arasında.Dizi yıl sonunda yayınlanacak.

Dizinin yorumu ve bölümleri olan detaylı yazısına buradan ulaşabilirsiniz!


The Uncanny Counter

The Uncanny Counter bu senenin izlenme rekoru kıran Kore dizileri arasında!

Tür: Aksiyon-fantastik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 28 Kasım

Dizi bir noodle restoranı işleten ama gerçekte kötü ruhları yakalamakla görevli bir grup gencin etrafında dönüyor. The Uncanny Counter bu sene OCN dizileri arasına gerçekten büyük bir başarıya imza attı ve izlenme rekorları kırdı. Fantastik ve aksiyon türündeki Kore dizi severler bu diziye mutlaka bir şans vermeli!


Run On

Tür: Romantik, dram Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 16 Aralık

Run On konusu itibariyle romantik Kore dizi severlerin beğeneceğini düşündüğüm bir yapım. İm SiWan ve Shin SeKyung’un başrollerini paylaştığı dizi bir çevirmen ve bir atletin birbirlerini tanıdıkça değişen hayatlarını konu alıyor. Bence dizi çok iyi başladı, farklı ve dikkat çekici karakterlerin olduğu bir romantik-komedi izlemek istiyorsanız bu diziye mutlaka bir şans verin.


en-iyi-netflix-kore-dizileri, sweet-home-konusu, sweet-home-yorumu-inceleme, netflix-dizileri, en-popüler-netflix-kore-dizileri, song-kang-dizileri

netflix sweet home

Sweet Home

Sweet Home bence en iyi 2020 Netflix Kore dizisi!

Tür: Aksiyon-fantastik-gerilim Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 18 Aralık

Evet, gelelim bu seneye damgasını vuran Netflix Kore dizisine. Sweet Home konusu itibariyle herkesin canavara dönüştüğü bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Dizi muhteşem efektleri , ilgi çekici konusu ve sağlam kurgusu, birbirinden güzel karakterlerinin yanında çok önemli mesajlar taşıyor. Bu yüzden benim için en iyi 2020 Kore dizileri arasında. Bu diziyi henüz izlemediyseniz, şiddetle tavsiye ediyorum.

Sweet Home yorumu, oyuncuları ve bölümlerinin olduğu detaylı yazıya buradan ulaşabilirsiniz!


Royal Secret Agent

Tür: Tarihi-komedi-gizem Bölüm Sayısı: 20 Yayın Tarihi: 21 Aralık

MyungSoo ve Nara’nın başrollerini paylaştığı yeni tarihi Kore dizisi halkın arasına karışarak hırsızlıkları, sorunları ortaya çıkarmakla görevli olan bir Kraliyet görevlisinin hikayesini anlatacak.


Lovestruck in the City

Türü: Romantik,dram Bölüm Sayısı: 12 Yayın tarihi: 22 Aralık

Kore dizileri 2020 yapımları arasında en çok merak edilenlerden biri şüphesiz ki bu diziydi. Son dizileri hayranlarını tatmin edememiş olan Ji ChangWook ve en son Arthdal Chronicles dizisinde izlediğimiz Kim JiWon dizinin başrollerini paylaşıyor. Dizi bir mimar ve gezi tutkunu olan bir pazarlamacının bir tatil esnasında başlayan ilişkilerini anlatıyor.

 


Bildiğiniz gibi En yeni Kore dizileri listemizde yeni başlayacak ve yeni başlayan Kore dizileri 2020 yapımlarından bahsederken her dizinin ilk bölümünü de ekliyorum. Bu da beğendiği dizilere hemen başlamak isteyenlerin çok sevdiği bir şey bu yüzden eklemeye de devam edeceğim. Fakat henüz başlamamış dizilerin ilk bölümleri elbette henüz link olarak yer almıyor yazıda. Diziler başladığında hepsini ekleyeceğim! (Eklemeyi unuttuğum linkler varsa lütfen yorumlarda belirtin!:))


2020 Kore dizileri ve 2020 Kore dizi önerileri 2020 olan bu liste de romantik Kore dizileri 2020, fantastik Kore dizileri 2020, polisiye Kore dizileri 2020, tarihi Kore dizileri 2020 ve Kore gençlik dizileri türleri başta olmak üzere birçok türde yeni Kore dizisi yer almakta. Ben bu sene en çok beğendiğim ve en iyi Kore dizileri 2020 arasında yer aldığını düşündüğüm dizileri de merak edenler için ayrıca tanıtıp yorumluyorum. Bu yüzden Kore blog sayfalarının en sevilen yanı olan Kore dizi yorumlarına da yazıların altındaki linklerden ulaşabilirsiniz:)

Sizlerin yorumları benim için çok değerli. Buraya kadar okuduysanız lütfen yorum bırakmadan ayrılmayın: )En yeni Kore dizilerinden ve Kore dizi önerileri başta olmak üzere birçok yazıdan anında haberdar olmak içinde abone olmayı unutmayın! Abone olmak için “Abone ol” kutucuğuna mail adresinizi yazmanız ve gelen maili onaylamanız yeterli!

Keyifli Seyirler

You may also like...

5 Responses

  1. Sunny Ji dedi ki:

    Bu senenin en sevdiğim yapımlarından biri olan A Piece of Your Mind dizisi yorumunuzu da merak ediyorum^^ İzleyip izlemediğinizi bilmiyorum ama izlemediyseniz öneririm ?

  2. Ayse dedi ki:

    Evet harika oo

  3. Labradoodle dedi ki:

    Bu listeden crash landing on you ile the eternal monarch dizilerini izledim Oooo kadar güzellerdi ki. Şiddetle öneririm
    Son zamanlarda izlediğim en iyi dizi Chicago Typewriter ama bu iki dizinin de hakkını yiyemem

  4. minihanok dedi ki:

    Her ikisi de zaten en çok izlenen 2020 Kore dizileri ve en iyi 2020 Kore dizileri arasında yerini sağlamlaştırıyor. Keyifli dizilerdi kesinlikle.
    Chicago Typewriter izleyen herkesin kalbinin bir köşesinde duruyor her zaman?Bu özel dizi ile ilgili uzunca bir yorumum vardı okumak isterseniz beklerim?

  5. minihanok dedi ki:

    EN SEVDİĞİNİZ 2020 KORE DİZİSİNİ YORUM OLARAK BIRAKMAYI UNUTMAYIN! 🙂

Ne düşünüyorsunuz?