Bloglar Arası Harika Bir Etkinlik- Blogları Canlandırma Projesi!

Herkese Merhaba!

Bu yazımda özellikle blog sahiplerinin ilgisini çekeceğine inandığım çok güzel bir etkinlikten bahsetmek istiyorum. Blogu olmayan Minihanok okurları da yazıdan ayrılmasın çünkü sizi de ilgilendiren çok güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum!

Kore dizileri, kitaplar, filmler, sağlık, makyaj… Birçok farklı konuda yazılar yazan bloggerlar bir araya gelip çok güzel bir etkinlik başlatmaya karar vermişler: Blogları Canlandırma Projesi! Bu etkinliğe göre her ay ilgi çekici, güzel bir tema belirleniyor. Daha sonra etkinliğe katılan her blog sahibi bu temaya göre birbirinden güzel öneriler yayınlıyor. Bunlar ne mi olabilir? Kore dizileri, kitap önerileri, film önerileri, belgeseller, kültürel bilgiler ve daha birçok şey! Ay boyunca izlenen ve okunan şeyler arasından beğenilenler seçiliyor ve ay sonunda yayınlanıyor.

Harika bir bloglar arası etkinlik olan Blogları Canlandırma Projesi’nin amacı birbirinden güzel blogları tanırken yepyeni filmler, diziler ve kitaplar keşfetmek!

Bu projenin amacı öncelikle verilen temalarla ilgili birbirinden güzel dizileri, filmleri, kitapları keşfetmek. Bunu yaparken de yeni bloglar tanımak ve birbirimize yorumlarımızla destek olmak. Projeye bütün blog sahipleri katılabilir. Bu yüzden bir blogunuz varsa ve bu etkinliğe siz de katılmak isterseniz yorum bırakmanız yeterli!

Bildiğiniz gibi ben Minihanok’da çoğunlukla en yeni Kore dizileri olmak üzere, Kore dizi önerileri yapıyorum. Elbette Koreli oyuncuların röportajları, K-pop yazıları ve Korece Kelimeler listeleri gibi farklı yazılar da var. Hatta en çok okunan yazılarımdan biri olan En Çok Kullanılan 1000 Korece Kelime listesi de bunlardan biri. Fakat blogda özellikle Kore film önerileri sayısı oldukça az. Bu yüzden bende sizler için Kore film önerileri, Kore kültürü, edebiyatı ve daha birçok konuda ilginizi çekecek yazılar paylaşmak için bu etkinliğe katıldım.

“Bir blogum yok fakat ben de seçilen temalara uygun dizi film önerileri yapmak istiyorum” diyorsanız da endişelenmeyin. Temalara uygun olduğunu düşündüğünüz bütün önerilerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz. 🙂

“Zorlu geçen bir yılında ardından, “Yeni yılımız umutla başlasın. Başarılardan eksik kalmayalım.” diye düşünerek temamızı UMUT-BAŞARI olarak seçtik. Özetle; isminde, konusunda umut ya da başarıyı çağrıştıran her şeyi ocak ayı için okuyup izleyebilirsiniz.”

Blogları Canlandırma Projesi Minihanok Yazıları;

  • Ocak ayının teması umut ve başarı idi. Ben ilk tema için uygun olduğunu düşündüğüm muhteşem bir Kore filmi izledim. Ve sizler için yorumunu içeren bir yazı hazırladım. Güzel bir Kore filmi arayan herkesi bu yazıya bekliyorum!

Bloglar arası etkinlik katılacak bloglar:

Etkinlik herkese hayırlı olsun. Güzel yazılarda buluşmak üzere! Keyifli okumalar~

You may also like...

2 Responses

  1. ÜSTÜN dedi ki:

    Bu etkinliği kaçırdım galiba. :-(( Yenisinde görüşmek üzere !

  2. minihanok dedi ki:

    Etkinliğimiz hala devam ediyor! Her ay yeni bir temayla yazıyoruz, istediğiniz ay katılabilirsiniz. Katılmak isterseniz sizi hemen ekleyelim!:))

Ne düşünüyorsunuz?