2022 Kore Dizileri: Yeni Yılda İzleyeceğimiz 25 Muhteşem Kore Dizisi!

Eşsiz hikayeleri ve etkileyici anlatımları sayesinde tüm dünyayı etkisi altına alan Kore dizileriyle, 2021 yılını geride bıraktık. 2021, tarihin tozlu sayfaları arasına katıldı ancak bu, Kore dizilerine de veda ettiğimiz anlamına gelmiyor! Çünkü belliki Kore dizileri 2022 yılında da hepimizi ekran başına kilitleyecek!

Aksiyon, gerilim, fantastik, bilim-kurgu ve tabii ki romantik-komediler! 2022 Kore dizileri arasında daha önce benzerini izlemediğiniz onlarca eşsiz yapım da var, oyuncu kadrosunu görünce nefesinizi kesecek diziler de! Sizler için 2022 yılında yayınlanacak Kore dizileri ve en yeni Kore dizileri yapımlarını derledik. Keyifli okumalar!

2022’de çıkacak Kore dizileri listesinde; güncel Kore dizileri 2022 yapımları, romantik komedi Kore dizileri 2022 yapımları ve 2021-2022 Kore dizileri dahil birbirinden muhteşem 25 dizi yer alıyor!

Yeni Başlayan ve Yakında Başlayacak 2022 Kore Dizileri


25. Ghost Doctor

2022 Kore dizileri listemize, yayınlanan en son Kore dizileri arasındaki Ghost Doctor ile başlayalım! Medikal Kore dizi severlerin bayılacağı Ghost Doctor konusu itibariyle ruhları yüzünden başları belaya giren iki doktorun hikayesini anlatıyor. Cha YoungMin (Rain), becerikli ancak oldukça kibirli bir doktordur. Bir gün, bir olaya karışır ve bunun sonucunda inanılmaz bir şey olur. Ruhu, aynı hastanede çalışan bir başka doktorun bedenine girmiştir! Apayrı dünyaların insanı olan bu iki doktorun bu olaydan kurtulması hiç de kolay olmayacaktır! 15 bölümden oluşan dizi ocak ve şubat aylarında ekrana geliyor.


24. Bulgasal

Yayınlanmadan önce sık sık Goblin ile benzetilen Bulgasal, Immortal Soul dizisi yılın en çarpıcı yapımlarından biri! 2021-2022 Kore dizileri arasındaki yapım, efsanevi bir yaratık olan Dan Hwal’ın hikayesini anlatıyor. Dan Hwal (Lee JinWook) insanların kanıyla beslenen bir yaratıktır ve yaptığı bir şey yüzünden ölümsüzlükle lanetlenmiştir. Bir gün karşısına eski bir Bulgasal olan Min SangWoon (Nara) çıkar. Min SangWoon, bir insan bedeninde yaşamaya başlamıştır ancak geçen yüzyıllardaki tüm hayatlarını hatırlamaktadır. İkili, kendilerini korkunç yaratıklarla ve kanla dolu bir tehlikenin içinde bulacaktır. Bulgasal, birçok seyircinin en iyi 2022 Kore dizileri ve 2022 Kore dizi önerileri listesinde yer aldı bile! Fantastik dizileri, gizemi, romantizmi seviyorsanız güncel Kore dizileri 2022 yapımları arasındaki Bulgasal’a bir şans vermeyi unutmayın!


Güncel Kore dizileri 2022 dizileri içindeki Bad and Crazy’i listenize eklemek isteyeceksiniz!

23.Bad and Crazy

2021-2022 Kore dizileri arasındaki Bad and Crazy, şu an devam eden yapımlar içinde oldukça popüler! Dizi, hırslı bir dedektifin içindeki yeni bir kişiliğin ortaya çıkmasıyla gelişen olayları anlatıyor. Dedektifin yeni kişiliği çılgın bir kahraman olunca işler oldukça eğlenceli bir hale geliyor! Başrollerinde Lee DongWook ve Squid Game yıldızı Wi HaJoon’un rol aldığı dizi, komedi ve gizem severlerin kaçırmaması gereken türden. Bol kahkaha ve eğlence dolu bir yapım arıyorsanız güncel Kore dizileri 2022 yapımı Bad and Crazy’i listenize eklemeyi unutmayın!

Dizi ilginizi çektiyse Bad and Crazy detaylı tanıtıma buradan ulaşabilirsiniz: Bad and Crazy konusu, oyuncuları ve spoilersız yorumu!


Netflix Kore dizileri 2022 yılında da hit olmaya devam ediyor!


22. All of Us Are Dead

Gerilim, korku türündeki dizileri seviyorsanız yeni Kore dizileri 2022 yapımları arasındaki bu diziye bayılacaksınız. İzlenme rekorları kıran Kingdom, Sweet Home gibi yapımlardan sonra yeni Kore dizileri Netflix yapımı Zombi dizisi All of Us Are Dead oluyor. Konusu itibariyle bir zombi salgınını ekranlara taşıyan dizi, bir grup öğrencinin hayatta kalma mücadelesine odaklanacak. Webtoon uyarlaması dizinin başrollerinde oldukça genç bir oyuncu kadrosu var. Her bölümü gerilim ve elbette bolca zombi olan bu diziye bir şans vermek isteyebilirsiniz! 12 bölümden oluşan Netflix orijinal yapımı 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı. Yapım, Netflix Kore dizileri 2022 arasında hit oldu bile! Hala izlemediyseniz bir şans vermeyi unutmayın!


21. Weather People

En yeni Kore dizileri arasındaki Weather People romantik-dram türünde. Jin HaKyung (Park MinYoung) Hava Servisi’nde çalışmaktadır. Çevresi tarafından soğuk biri olarak görülmektedir. Bir gün hayatına aynı yerde çalışan Lee SiWoo(Song Kang) girer. Oldukça zeki ve sevimli bu gencin hayatına girmesiyle her şey değişir. Başrollerinde en sevilen oyunculardan Song Kang ve Park MinYoung’un rol aldığı yeni Kore dizisi, yılın izlemeye değer yapımları arasında!


Romantik komedi Kore dizileri 2022 yapımları içinde birbirinden iddialı diziler var.


20. Twenty-Five Twenty-One

2022’de yayınlanacak Kore dizileri arasındaki sıradaki yapım romantik-komedi sevenlere geliyor! Twenty-Five Twenty-One dizisi, iki genç arasındaki hikayeyi anlatacak. Na DoHee (Kim TaeRi), çok yetenekli bir eskrim sporcusudur. Ancak ulusal ekonomik kriz yüzünden okullarındaki takım dağılır. Baek YiJin (Nam JooHyuk) ise aynı krizde aile şirketlerini kaybeder. Zengin bir genç iken bir anda durumu tamamen değişmiştir. En yeni 2022 Kore dizilerinden biri olacak dizi hem duygusal hem de romantizm dolu olacak! Kore dizileri 2022 yapımları içindeki dizi, Şubat ayında izleyebileceğiz.

Güncelleme: Dizi başladı ve şu sıralar en sevilen 2022 Kore dizileri arasında! Son çıkan Kore dizileri arasındaki yapımın detaylı konusu ve yorumuna bu yazıdan ulaşabilirsiniz: Twenty Five Twenty One Konusu, oyuncuları ve yorumu.


19. Our Beloved Summer

Güncel Kore dizilerini takip ediyorsanız Our Beloved Summer‘ı mutlaka görmüşsünüzdür! İki eski dostun yeniden karşılaşmasıyla gelişen olayları anlatan dizi sosyal medyayı ele geçirmiş durumda! 2022 romantik Kore dizileri içindeki yapımın başrollerinde Kim Dami ve Choi WooShik yer alıyor. Bir lisede, öğrencilerin yaşamını anlatan belgesel çekilir ve bunun için iki öğrenci seçilir. Birbirinden zıt karakterlere sahip bu iki öğrenci başlangıçta tartışsa da zamanla birbirlerine aşık olurlar. Aradan seneler geçer ve bu belgesel tekrar viral olur. Bu durum artık görüşmeyen ikiliyi tekrar bir araya getirecektir. Bu eğlenceli yapım, en iyi Kore dizileri 2022 dizilerinden biri!

Dizinin detaylı konusu ve yorumu için; Our Beloved Summer Konusu ve Yorumu!


2022 yılında yayınlanacak kore dizileri, 2022 kore dizileri, en yeni ve güncel kore dizileri, kore yeni çıkan diziler, güncel kore dizileri 2022, tvn dizileri 2022, en iyi kore dizileri, son kore dizileri, devam eden kore dizileri18. Why Oh SooJae

Bir diziyle milyonlarca takipçiye ulaşıp ortadan kaybolan Hwang InYeop ve isminde karakterlerin adı olan dizilerin vazgeçilmezi Seo HyunJin’in yeni dizisi ile devam edelim. En yeni 2022 Kore dizileri listemizdeki Why Oh SooJae; hukuk, dram ve romantizm türünde. Gong Chan (Hwang InYeop) geçmişte haksız yere suçlanmış ve hapis yatmış bir öğrencidir. Oh SooJae(Seo HyunJin) ise tüm hayatını başarılı olmaya adamış bir hukuk fakültesi profesörüdür. Bu ikili karşılaştığında her ikisinin de hayatı bir daha eskisi gibi olmaz. 2022 Güney Kore dizileri arasındaki yapımın yayın tarihi henüz belli değil.


2022 yılında yayınlanacak kore dizileri, 2022 kore dizileri, en yeni ve güncel kore dizileri, kore yeni çıkan diziler, güncel kore dizileri 2022, tvn dizileri 2022, en iyi kore dizileri, son kore dizileri, devam eden kore dizileri

2022-çıkacak-kore-dizileri-red-single-heart

17. Red Single Heart

2022 Kore dizileri tarihi yapımları içindeki bir diziyle listemize devam edelim. Başrollerinde Lee Joon (The Silent Sea), Jang Hyuk ve Kang HanNa (My Roommate is Gumiho) gibi isimlerin yer aldığı Red Single Heart yılın iddialı tarihi dizilerinden biri. Lee Tae (Lee Joon), krallığı monarşik bir düzene getirmeyi aklına koymuş bir prenstir. Tüm hayali tahta geçtikten sonra yönetim şeklini değiştirmek ve otoritesini sağlamlaştırmaktır. Ancak karşısına onun kadar hırslı bir aristokrat olan Park GyeWon(Jang Hyuk) çıktığında çarpıcı bir siyasi savaş başlar.


delivery-knight-kim-woobin-fotoğrafı

16. Courier

Kim WooBin! Evet, Kim WooBin Güney Kore dizileri 2022 yapımı bir diziyle ekranlara dönüyor! Hem de izlemeye doyamayacağımız bir distopik dünyayla! Delivery Knight ismiyle de anılan dizi efsanevi bir çizgi romandan uyarlama. Gelecekte dünyada hava o kadar kirlenmiştir ki insanlar evden dışarıya çıkamamaktadır. Buna çare olarak gaz maskeleriyle görev yapan çok sayıda teslimat görevlisi ortaya çıkmıştır. 5-8 (Kim WooBin) de bu teslimat şovalyelerinden biridir. Bir gün karşısına Milli Savunma Bakanı olan bir kız çıkar. En yeni Kore dizileri içinde yerini almaya hazırlanan yapım, şimdiden en çok merak edilenlerden biri!


Yakında başlayacak 2022 Kore dizileri arasında, geçtiğimiz sene çok beğenilen iki dizinin yeni sezonu da yer alıyor!


d-p-afişi-yeni-kore-dizileri-netflix

15. D.P. Sezon 2

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Jung Haeİn’in başrolünde yer aldığı D.P. 2021’in sevilen dizilerinden biri olmuştu. Güney Kore ordusu merkeze alarak sistemdeki sorunları ve yozlaşmayı ekrana taşıyan dizi yeni sezonuyla dönüyor! 2022 yılında yayınlanacak Kore dizileri arasındaki D.P. 2, yeni sezonunda da kaçak askerlerin hikayesine yoğunlaşacak. Dizinin ilk sezonunun muhteşem kalitesine bakılırsa ikinci sezonda da bizleri oldukça dokunaklı ve sürükleyici bir hikaye bekliyor!

2022’de çıkacak Kore dizileri arasındaki D.P.’nin ilk sezonuna da mutlaka bir şans verin! D.P. Birinci Sezon Konusu ve İncelemesi


yumi's-cells-konusu, yumis-cell-konusu, kim-goeun-yeni-dizisi

yumis-cells-romantik-komedi-kore-dizileri-2022-

14. Yumi’s Cells Sezon 2

Yeni sezon Kore dizileri arasındaki bir diğer yapım da romantik komedi severler için! Romantik Kore dizileri 2021 yapımları arasına damgasını vuran Yumi’s Cells de yeni sezonuyla dönüyor! Dizi, 30’lu yaşlarında bir ofis çalışanı olan Yumi’nin ve beyin hücrelerinin hikayesini anlatacak. İlk defa görenler için ekleyelim; Yumi’s Cells animasyonlarla da zenginleştirilmiş bir dizi. Şüphe yok ki, Yumi’s Cells en iyi 2021 Kore dizileri arasındaydı. Bu yüzden seyirciler romantik komedi Kore dizileri 2022 yapımları içindeki ikinci sezon için çok heyecanlı! Başrollerinde, Kim GoEun’un olduğu yapımın bizim de favorimiz olduğunu ekleyip sıradaki diziye geçelim!

İyi hissettiren Kore dizileri izlemeyi sevenlerdenseniz her bölümü birbirinden güzel olan Yumi’s Cells ilk sezonuna bakmak isteyebilirsiniz.


en-son-kore-dizileri,güncel kore dizileri13. Tracer

Sıradaki dizimiz, hukuk türündeki yapımları sevenlerin listesine eklemek isteyeceği Tracer! Yayınlanan en son Kore dizileri arasındaki Tracer, adalet için savaşan bir adamın hikayesini anlatacak. Hwang DongJoo (Im Siwan), bulunduğu yere alın teriyle gelmiş bir takım yöneticisidir. Yeni atandığı yerdeyse, rüşvet ve torpille gelen çok sayıda insan vardır. Hwang DongJoo bunu görür ve meşhur olduğu şeyi burada kullanmaya başlar: Keskin dili! Bu ortaya çok renkli bir hikaye çıkaracaktır. Güney Kore’nin bu tip dizilerde ne kadar başarılı bir sistem eleştirisi yaptığı ortada. Başrolünde Im Siwan’ın rol aldığı bu yapım, şimdiden yılın dikkat çekenlerinden!

Im Siwan’ın en çok beğenilen Kore dizileri arasındaki şu iki dizisine de bakabilirsiniz; Strangers From Hell (korku,gerilim), Run On (romantik-komedi)


Son Yıllarda Yayınlanan En İyi Kore Dizileri!


12. Again My Life

Hem fantastik hem hukuk türünde iddialı bir giriş yapacak olan Again My Life, yılın merakla beklenenlerinden! Dizinin başrollerinde, Lee JoonGi ve Kim JiEun yer alıyor. Kim HeeWoo(Lee JoongGi) karanlık sırları olan bir savcıyı araştırırken öldürülen bir hukukçudur. Beklenmedik bir şekilde ölmesi için atıldığı okyanusta karşısına Azrail çıkar. Kim HeeWoo, adaleti sağlamak için bir yaşam şansı daha elde etmiştir. Bunun için savaşırken zamanla bir şirket sahibinin kızına aşık olur.


Güney Kore dizileri 2022 yapımları içinde iddialı bir yapım daha var!


han-soohee-ve-park-hyunshik

11. Soundtrack #1

Ritmin ve güzel melodilerin ele geçirdiği dizileri seviyorsanız Soundtrack #1 tam da size göre! Başrollerinde Han SoHee ve Park HyunShik’in olduğu dizi, 4 bölümlük bir müzik draması olacak. Dizi, benzer hayallere sahip iki eski dostun arkadaşlık ve aşk arasında bocalamasını konu ediyor. Dizi, henüz yayınlanmadı ancak özellikle iki başrolü ile büyük bir ilgi görüyor. Han SooHee’yi en son izlenme rekorları kıran My Name’de, Park HyunShik’i ise Happiness dizisinde izlemiştik. Mini Kore dizileri 2022 yapımlarından olacak diziyi yılın ilk yarısında izleyebileceğiz!


10. Fabulous

En sevilen idol-oyunculardan Choi MinHo, muhteşem bir romantik yapım ile dönüyor! Yeni Kore dizileri arasında yerini alacak Fabulous, moda sektöründe çalışan gençlerin hikayesini anlatacak. Pyo JiEun (Chae SooBin), moda sektöründe çalışmakta olan bir kadındır. Ji WooMin (Choi MinHo) ise çapkınlığı ile ünlü bir fotoğrafçıdır. Bu ikili bir projede bir araya gelir ve çekişmeli bir hikaye başlar.


9. K Project

Park SeoJun, Han SooHee ve Wi HaJoon! Güney Kore dizileri 2022 yapımları içindeki K Project, oyuncu kadrosuyla seyircileri şimdiden çılgına çevirmiş durumda! Yılın ikinci yarısında yayınlanacak dizi, konusu itibariyle insan haklarının yerle bir edildiği bir dönemde mücadele eden gençleri anlatacak. Bolca romantizm, dostluk ve dramm izleyeceimiz diziye listenizde bir yer açmayı unutmayın!


8. The Chaebol’s Youngest Son

Sıradaki 2022 Kore dizisi, 2022’de çıkacak Kore dizileri içinde en merak edilenlerden!

2022’de çıkacak Kore dizileri arasında yer alan sıradaki yapım, yılın en iddialılarından biri! Konusu itibariyle gizem ve romantizm türünde olan dizi bir ailenin karanlık sırlarını anlatacak. Yoon HyunWoo (Song JoongKi), devasa holdingleri olan bir ailenin yanında çalışmaktadır. Bazı olaylardan sonra bu aile tarafından öldürülür. Ancak hikaye buradan sonra başlayacaktır. Çünkü, Yoon HyunWoo kısa bir süre sonra kendisini o ailenin bir üyesinin bedeninde bulur. Kendisini öldüren en küçük oğlan yerinde! Bu inanılmaz olaydan sonra HyunWoo kendisini bir intikam savaşı içinde bulur. Bu çılgın dizinin başrollerinde, her dizisiyle Kore dizi severlerin kalbini çalan Song Joongki ve Shin HyunBin yer alıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak Kore fantastik diziler 2022 yapımları arasındaki yeri öyle büyük ki, seyirciler şimdiden yerlerini almaya başladı. 2022 Kore dizileri listenize, bu muhteşem yapımı eklemeyi unutmayın!


the-sound-of-magic-konusu, the-sound-of-magic-oyuncular, annarasumanara-konusu-oyuncuları-ne-zaman-çıkacak, hang-ınyeop-yeni-dizisi, ji-changwook-yeni-dizisi

the-sound-of-magic-konusu-oyuncuları

7. Annarasumanara

Bir masal tadındaki fantastik Kore dizilerini seviyorsanız, yeni Kore dizileri 2022 yapımları içindeki Annarasumanara’yı listenize eklemek isteyebilirsiniz. 2022 fantastik Kore dizileri içinde yer alacak Annarasumanara çok okunan bir webtoon’dan uyarlama. Başrollerinde Ji ChangWook ve Hwang InYeop gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizi gizemli bir sihirbazın hikayesini anlatacak. Tek başına kardeşine bakmaya çalışan Yoon AhYi terk edilmiş bir lunaparkta bir sihirbaz olduğunu duyar. Söylentilere göre bu sihirbaz herkesin dileklerini yerine getirebilmektedir. Bunu duyan genç kız başka çaresi kalmadığı için lunaparkın yolunu tutar ve kendisini büyülü bir hikayenin içinde bulur.

Kore yeni diziler arasındaki dizinin detaylı tanıtımı ise burada; Annarasumanara Konusu, oyuncuları ve merak edilenler…


6. Big Mouth

Kore dizileri 2022 yapımları arasında yerini almasıyla izlenme rekorları kıracağına inandığımız bir diğer yapım Big Mouth! Başrollerinde Lee JongSuk ve Yoona gibi efsane isimlerin yer aldığı dizi hukuk ve romantizm türünde. Park ChangHo (Lee JongSuk) konuşmaktan başka hiçbir şey yapmadığı için “Koca Ağız” lakabını almış başarısız bir avukattır. Hem borçlar hem de ailevi problemlerle boğuşurken bir cinayet davasını üstlenir. Ancak derinlere indikçe kendisini kirli oyunların ve gizemlerin içinde bulur.

Lee JongSuk yeni dizisi 2022 yapımı detaylı yazısı burada; Big Mouth Konusu, Oyuncuları, Yayın Tarihi…


5. Pachinko

2022 Güney Kore dizileri arasındaki Pachinko Apple TV’nin Dr. Brain’den sonraki yeni dizisi olacak. Başrollerinde Lee MinHo’nun da yer aldığı dizi, son zamanlarda en merak edilen 2022 Kore dizilerinden biri. Dünyaca ünlü bir romandan uyarlanan dizi, Koreli göçmen bir ailenin nesiller boyunca yaşadığı hikayeleri ekrana taşıyacak. Hikayesi Kore, Japonya ve Amerika’da geçen dizinin çekimleri yurt dışında da yapıldı. Yeni Kore dizileri arasındaki yapımın yayın tarihi henüz belli değil. Ancak, 2022 Kore dizi önerileri arasında yer alacağını şimdiden söyleyebiliriz!

Dizi ile ilgili tüm güncel bilgilere şu yazıdan ulaşabilirsiniz; Pachinko Konusu, Tüm Oyuncu Kadrosu ve Dahası


4. Money Heist

Kore dizileri 2022 Netflix yapımları arasında yerini alan Money Heist de tüm dünyanın gözlerini çevirdiği bir dizi.

2022 Güney Kore dizileri içinde özel bir yere sahip olan dizi, izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa De Papelden uyarlama. Dizi, orjinal hikayedeki gibi, gelmiş geçmiş en büyük soygunu yapmayı hedefleyen bir grup insanın hikayesini anlatacak. Dizinin başrollerinde Squid Game’den hatırladığımız Park HaeSoo ve Yoo JiTae gibi isimler yer alıyor.

Dizinin detaylı yazısı şurada; Money Heist Konusu ve Tüm Oyuncuları


Sıradaki 2022 Kore dizisi müziğiyle de hit olacak!


3. Our Blues

Kadrosu ile Güney Kore dizileri 2022 yapımlarına damgasını vuracak bir diğer yapım ise Our Blues! Yeni Kore dizisi Hollywood yıldızısı Lee ByungHun‘dan sevilen Kdrama oyuncusu Shin MinAh‘a kadar çok sayıda efsane isme sahip. Bununla birlikte dizi şimdilerde adından en çok söz ettiren yeni Kore dizileri arasında. Çünkü BTS üyesi Jimin dizinin şarkılarından birini seslendirecek! 2022 kdrama dizileri içinde yerini alacak yapım gizem ve romantizm türünde olacak. Dizi, bir adada yaşayan insanların sırlar, yalanlar ve tutku dolu hayatını anlatacak. Kore yeni çıkan dizileri arasında yerini alacak yapımın yayın tarihi henüz belli değil.

 


2. Thirty One

Sıradaki 2022 Kore dizisi daha sakin ve olgun karakterleri sevenler için harika bir seçenek! Başrol oyuncuları içinde Son Yejin‘in de olduğu dizi orta yaş krizine yakalanan bir grup arkadaşın hikayesini anlatacak. 12 bölümden oluşacak dizi Şubat ayında başlayacak.


1. Adamas

Unutulmaz rollerin adamı JiSung, yeni dizisinde iki farklı karakteri canlandıracak! tvN dizileri 2022 yapımları içindeki Adamas gizem ve gerilim türünde bir yapım olacak. İki kardeş kendilerini 20 yıl önce öldürülen babalarının cinayetini aydınlatmaya adar. Cinayet silahı Adamas ortadan kaybolunca gerçek katili bulmak hiç de kolay olmayacaktır. JiSung dizide babaları öldürülen ikiz kardeşlere hayat veriyor. Kdrama’nın en başarılı aktörlerinden biri olduğuğu düşünülürse bizleri muhteşem bir dizi bekliyor!


Yeni çıkan Kore dizileri arasında favoriniz hangisi? En çok hangi 2022 Kore dizilerini merak ediyorsunuz?

En yeni ve güncel 2022 Kore dizileri listemiz sona erdi. Tüm 2022 Kore dizileri yanında, listemizde yer alanlar bu yıl Kore dizi severleri en çok heyecanlandıran yapımlardı. Diziler yayınlandıkça yorumlarında buluşmak üzere. Şimdiden herkese keyifli seyirler!

En yeni Kore dizilerinden eve güncellemelerden anında haberdar olmak isterseniz bloğun bildirimlerini açmayı unutmayın!


Bu Yazılara da Bakmak İsteyebilirsiniz;

En İyi Netflix Kore Dizileri: Mutlaka İzlemeniz Gereken 7 Dizi!

Tüylerinizi Diken Diken Edecek 3 Güney Kore Filmi!

You may also like...

16 Responses

  1. Ayy nereden başlasam bilemiyorum ? O kadar çok hepsi hakkında bir şey söylemek istiyorum ki yorum uzun olacağı için şimdiden özür diliyorum ? Bad and Crazy bende gitmedi. Bir heves başlamıştım güzel gibi geldi ama yok yarım bıraktım. Teknik olarak yarıma bile gelmeden bıraktım. Our Beloved Summer çok ama çok merak ettiğim fakat dram yüzünden üzülürüm diye cesaret edip başlayamadığım bir dizi ama kesinlikle izleyeceğim. Why Oh Jae ve Fabulous oyuncuları itibariyle çok merak ettiğim diziler arasında dizileri izler miyim bilmiyorum ama oyuncularını çok seviyorum. Courier! Hele şükür Woo Binimiz dönüyor o kadar çok bekledim ki gerçekten. Gözüm kapalı başlayacağı için dizilerden biri. Woo Bin’i o kadar çok özledim ki… Weather People ve Again My Life dizilerindeki oyuncu uyumları pek iyi gelmedi gözüme ama belki izlediğim zaman fikrim değişir. Weather People için pek uyumları iyi gelecek gibi gelmiyor aslında yani kendimi de kandırmayayım izlemeyi bile düşünüyorum ? Şimdi böyle söyledim ya kesin izlerim hahahah Yumi’s Cells in ilk sezonunu pek sevmemiştim ama eğlenceli olduğu için gitmişti. İkinci sezonu da biraz Jinyoung için izleyeceğim sanırım. DP de listemde olan bir dizi ona da çok başlamak istiyorum. Hiç aklımda olmayan birkaç diziyi de sayende not aldım. Teşekkür ederim.

  2. duygu emanet dedi ki:

    Harika bir içerik olmuş. Güncel dizilere çok uzak kalmıştım. Birkaçı ilgimi çekti, merakla bekliyorum. 🙂

  3. minihanok dedi ki:

    Çok teşekkür ederim, ben de listeyi oluştururken bazı dizileri çok merak ettim. Hemen başlasınlar da izleyelim:)

  4. minihanok dedi ki:

    Hahaha uzun yorumlara bayılırım hiç önemli değil aksine teşekkür ederim. Ya bu aralar ben de izleyemiyorum Bad and Crazy’i, sanırım snowdrop zehirlenmesi yaşıyorum aklım fikrim onda haha Our Beloved Summer iç bayan bir dram değil kesinlikle romantik diziler seviyorsan bakmalısın. Courieri ben de çok merak ediyorum hem woobin dönüyor hem de konusu baya ilginç. Dürüst olayım song kang’a da Park MinYoung’a da bayılırım ancak MinYoung’un son dizilerinin hiçbirini bitirmedim. Konuları çok klişe oluyor, neyseki Song Kang bu konuda biraz daha seçici. Ben yine de bir şans vermeyi düşünüyorum. Yumi’s Cells gözüm kapalı izleyeceğimi düşündüğüm bir dizi, evet haha Jinyoung da önemli bir etken. DP nedense hak ettiği ilgiyi görmeyen bir dizi oldu, ama hem konusu hem de oyuncuların performansları ile bence yılın en iyi yapımlarındandı. Bölüm sayısı da oldukça az, bir şans verip izlersen D.p yorumuma da beklerim. Değerli yorumun için çok teşekkürler:)

  5. Our Beloved Summer’ı liste başına alayım o zamannn. Snowdrop hakkında konuşmuştuk şu sıralar benim de çok aklıma düşüyor ama bitmeden başlamam büyük ihtimalle. D.P. konusundaki düşüncelerini dikkate alıp onu da önlere çekeceğimm 🙂

  6. Poyraz dedi ki:

    Listedeki dizilerden kalite akıyor ama arthdal chronicles’in olmaması üzdü 🙁
    İkinci sezonu bekleye bekleye ömrüm çürüdü.

  7. Dostbilgi dedi ki:

    Çok faydalı bir liste olmuş, arşivime aldım. Vakit buldukça izlemeye çalışacağım, teşekkürler.

  8. minihanok dedi ki:

    Çok teşekkürler, şimdiden keyifli seyirler diliyorum!

  9. minihanok dedi ki:

    Öncelikle güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Ve keşke listeye ekleyebilsem Arthdal Chronicles 2. sezonu ancak dizi resmen unutulmuş gibi. Çok daha sonra çıkan yapımlara yeni sezonlar gelirken Arthdal’dan henüz bir haber yok. Yıl sonuna geleceğini umuyorum, bilgi geldiğinde Arthdal Yeni sezonla ilgili yazıyı güncelleyeceğim. Bu arada diziye webtoon yapılacakmış onun haberini vermiş olalım.

  10. minihanok dedi ki:

    Snowdrop harika ilerliyor ama evet sen sonunu bekle öyle başla:) D.P’yi çok beğeneceğine inanıyorum, izlersen yorumunda uzun uzun sohbet ederiz. Keyifli seyirler!

  11. Sema dedi ki:

    En çok Lee Min Hoo ‘nun dizisini merak ediyorum acaba nasıl?

  12. minihanok dedi ki:

    Bence farklı ve sürükleyici bir yapım olacak. 🙂

  13. cancaner dedi ki:

    Tamam, tanıttığınız dizilerde benim de çok beğendiğim oyuncular ve ilgimi çekebilecek diziler var ama bu kadar güzelleme fazla değil mi ? Oyuncuların da, dizilerin de (size göre) maşaAllah, hepsi efsane, hepsi hit,hepsi eşsiz ?! Eminim ki, bu kadar güzelleme yaptığınız bu diziler yayınlandığında, en az yarısı 3-5 gün sonra hatırlanmayacak bile. Ve bir kaç tanesi de etkileyecektir izleyicileri. Bu yüzden ezbere övgüler dizmenin ötesine geçmenizi tavsiye ederim naçizane. Hülasa ; överken de, yererken de sözcükleri bu kadar kolay harcamayalım..Ki, ağzımızdan çıkanların bir değeri olsun.

  14. minihanok dedi ki:

    Merhaba,
    2022 yılında belki 100’den fazla Kore dizisi yayınlanacak. Bu listede ise yalnızca 25 tanesi yer alıyor. Ben listeyi oluştururken konusu ve oyuncu kadrosuyla en çok merak edilen ve konuşulan dizileri seçmeye özen gösterdim. Bu yüzden çoğu yerde beğendiğim konuları da hem beni hem Kore dizi severleri heyecanlandırdığını bildiğim oyuncu kadrolarını da övüyorum.Bu yazı dışında bakarsak bloğumda da genelde izlemeye değer bulduğum yapımları sizlerle paylaşmaya özen gösteriyorum. Beğenmediğim ve zaman kaybı olarak gördüklerimi ise çoğu zaman konu etmiyorum. Bundan dolayı da size öyle gelmiş olabilir. Yorumunuz için teşekkürler.

  15. cancaner dedi ki:

    Bana öyle gelen şey; dilimizden ve kalemimizden dökülen sözcüklerin “mana ağırlığını” bilerek kullanmamız gerektiğidir. Mesela; takipçilerinizin, siz bir şeye veya kişiye “efsane” dediğiniz vakit, onun gerçekten bu sıfatı hakettiğine inanması lazım. Zira bilirler ki, MİNİHANOK’un kaleminden o sözcük kolayına dökülmez. Kore’de her kalbur üstü oyuncu efsane değildir. Efsane oyuncu, dizi ve film “dünyada” çok azdır. Ve az da olmalıdır ki, o sözcüğe istinaden atfedilen değerin bi anlamı olsun. Meramım budur. yorumumu dikkate alıp, hem yayınlamaya hem de cevap vermeye değer bulduğunuz için ben teşekkür ederim.

  16. minihanok dedi ki:

    Ben teşekkür ederim, tüm okurlarımın yorumlarını dikkate alıyorum. Sağlıcakla kalın.

Ne düşünüyorsunuz?