2023 Kore Dizileri: Bu Yıl İzleyeceğimiz 23 Muhteşem Yeni Dizi!

Kore dizilerinin, 2022 yılında tüm dünyayı nasıl ele geçirdiği tartışmasız bir gerçek. All of us Are Dead, Extraordinary Attorney Woo ve Tomorrow gibi birçok Kore dizisi milyonlarca kişi tarafınan izlenerek, 2022’nin en çok konuşulanlarından olmayı başardı. Bu durum belli ki yeni yılda da değişmeyecek. Çünkü 2023 Kore dizileri bu sene milyonlarca seyirciyi ekran başına kitlemeye kararlı görünüyor!

Dünyanın dört bir yanından çok sayıda Kore dizi izleyicisinin gözü 2023 yılında yayınlanacak yeni Kore dizilerinde. Bunun tek sebebi Kore dizilerinin büyüleyici gücü değil. 2023 yılı birçok Kore dizi yıldızının küçük ekranlara döneceği bir yıl olacak!

Woo DoHwan, Jo InSung, Park SeoJoon! Dünyada ünlü birçok K-drama aktörü, uzun bir aradan sonra yeni dizilerle ekranlarda olacak.

Bunun yanında 2023 Kore dizileri benzersiz ve inanılmaz hikayeleriyle de seyircilerin dikkatini çekmiş durumda. Hit webtoon uyarlamaları, sıra dışı hikayeleriyle birçok Kore dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor! Peki, 2023 yılında yayınlanacak yeni Kore dizileri hangileri?

2023 Kore dizilerini sizler için derledim. Dizilerin konusuna ve türüne bakarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Keyifli okumalar!

Bakalım en iyi 2023 Kore dizileri hangileri olacak? Bu sene en çok hangi dizileri konuşacağız?


2023 Kore Dizileri/Yeni Başlayacak Kore Dizileri

2023 Kore dizileri listemizde, listenin adından da anlaşılacağı üzere “2023 yılında yayınlanacak Kore dizileri”ni listeledim. Listeyi oluştururken daha çok önümüzdeki aylarda yayınlanacak en yeni Kore dizilerini seçtim. Ancak şu sıralar seyirciyi etkisi altına alan güncel Kore dizileri 2023 yapımlarına ve yeni çıkan Kore dizilerine yer vermesem olmazdı!

Devam eden ve güncel Kore dizilerini listenin başında; 2023 yılında çıkacak yeni Kore dizilerini de (henüz yayınlanmamış) listenin devamında bulabilirsiniz.


1. Island

Yayın Tarihi:30 Aralık 2022-13 Ocak 2023 Bölüm Sayısı: 6 Türü: Fantastik, aksiyon

Başrollerinde Cha EunWoo, Lee DaHee ve Kim NamGil’in olduğu Island; en popüler 2023 Kore dizilerinden biri! 2023 Kore dizileri listemizin ilk sırasında yer alan yapım, fantastik ve aksiyon türünde.

Zengin bir ailenin kızı olan Won MiHo (Lee DaHee) babasıyla bir sorun yaşar. Bundan dolayı Jeju Adası’nda sessiz bir yere gönderilir. Ancak burada başı şeytanlar ve kötü ruhlarla belaya girer. Bir rahip ve bir hayalet avcısı onu korumak için her şeyi yapacaktır.


2. Trolley

Yayın Tarihi: 19 Aralık 2022- 7 Şubat 2023 Bölüm Sayısı: 16 Türü: Politika, aksiyon

Güncel Kore dizileri 2023 arasındaki Trolley, 2023 Kore dizi listemizin ikinci sırasında! Netflix orijinallerinden biri olan dizi, Penthouse gibi entrika dolu yapımları sevenlerden büyük ilgi görüyor!

Kim HyeJoo (Kim HyungJoo) bir siyasetçi olan kocası için tüm hayatını oldukça titiz bir şekilde geçirmiştir. Ancak bir gün geçmişte gömdüğü sırlar tekrar gün yüzüne çıktığında hayatı hiç beklemediği şekilde alt üst olur.


3. Can We Be Strangers?

Yayın Tarihi: 18 Ocak- 23 Şubat Bölüm Sayısı: 12 Türü: Romantik, dram, komedi

Romantik Kore dizileri 2023 yapımları arasındaki sıradaki dizi; şu sıralar en çok konuşulan K-dramalardan biri! Kang SoRa ve Jang SeungJo’nun başrollerinde yer aldığı diziyi, romantik komedi severler mutlaka izlemeli!

Dizi, 10 yıl evli kaldıktan sonra ayrılma kararı alan iki boşanma avukatının hikayesini anlatıyor. Bir süre sonra yolları tekrar kesişen bu ikili kendilerini yeniden aşık olurken bulacaktır.


4. Crash Course in Romance

Yayın Tarihi: 14 Ocak -5 Mart Bölüm Sayısı: 16 Türü: Romantik-komedi

Güncel Kore dizileri 2023 arasındaki Crash Course in Romance; bir matematik hocası ve eski bir atlet arasındaki komik ve eğlenceli aşkı anlatıyor. Diziyi, kayıtsız karakterlerin komik hikayelerini izlemek isteyenler listelerine ekleyebilir!

Nam HaengSeon (Jeon DoYeon), eskiden bir sporcu olmasına rağmen şimdilerde bir dükkan işletmektedir. Bir gün ani bir kararla, üniversite öğrencilerine yardımcı olmaya karar verir. Yeni atıldığı bu alanda karşısına popüler bir matematik öğretmeni çıkacaktır.


Life on Mars Dizi İncelemesi: Tekrar Tekrar İzlemek İsteyeceğiniz Bir Kore Dizisi


yeni-kore-dizileri, 2023-kore-dizileri

5. Run into You

Yayın Tarihi: Mayıs 2023 Bölüm Sayısı: ? Türü: Romantik, gizem

2023 Kdrama dizileri arasındaki bu çoğu seyirciyi en çok heyecanlandıranlardan biri! Çünkü başrollerinde Kim DongWook ve Jin KiJoo’nun olduğu bu yeni gizem-romantizm dizisi; bir dizi cinayet vakasına karışan bir yazar ve gazetecinin hikayesini anlatacak!

Yoon HaeJoon (Kim DongWook) yerel bir kanalda muhabirlik yapmakta olan bir gazetecidir. Baek YoonYoung (Jin KiJoo) ise yazarlık yapma hayaliyle tutuşan bir yayınevi çalışanıdır. Bu ikili çok tuhaf bir şekilde kendilerini zaman yolculuğunun içinde bulur. Geldikleri yıl 1987’dir ve onları burada birçok sürpriz beklemektedir!


Kim DongWook’dan Muhteşem Bir Dizi: The King of Pigs Dizi İncelemesi


6. Agency

Yayın Tarihi: 7 Ocak-26 Şubat Bölüm Sayısı: 16 Türü: Başarı, komedi

Yeni Kore dizileri 2023 listemizin sıradaki dizisi, Agency! JTBC’nin reyting rekortmeni dizisi Reborn Rich‘ten sonra ekranlara gelen yeni dizisi Agency, başarı öykülerini sevenlerin hoşuna gidecek gibi görünüyor. Başrollerinde Lee BoYoung, Son NaEun ve Cho SeongHa‘nın olduğu dizi 16 bölümden oluşuyor.

Go AhIn (Lee BoYoung) fakir bir aileden gelmesine rağmen hiçbir zaman çabalamaktan vagzeçmemiş bir kadındır. Prestijli bir ünivesiteden mezun olduktan sonra bir reklam ajansında çalışmaya başlar. Sıkı çalışması sayesinde alanındaki en başarılı kadın yöneticilerden biri olur. Ancak bu başarı bazı sıkıntıları da beraberinde getirecektir.

Ofiste geçen ve işkolik karakterlerin hayatını anlatan dizileri seviyorsanız Agency’e bir şans vermek isteyeceksiniz.


2023 Kore dizileri, karanlık ve gerilim türündeki dizilerle öne çıkıyor.


7. Payback: Money and Power

Yayın Tarihi: 12 Ocak 6 – 11 Şubat Bölüm Sayısı: 12 Türü: Aksiyon

Sıradaki 2023 Kore dizisi, biraz daha karanlık ve aksiyon dolu yapımları sevenler için geliyor. Dizi, acımasız kartellere karşı açtığı savaşta başı belaya giren bir para tüccarının hikayesini anlatıyor.

Dizinin başrollerinde Lee SunKyun, Kang YouSeok ve Flower of Evil dizisindeki performansıyla hala konuşulan Moon ChaeWeon yer alıyor. Diziyi izlemek için kadrosundan başka bir sebep daha var.

Payback senaryosunu yazan Kim WonSeuk, hit Kdrama Descendant of the Sun‘ın yardımcı yazarından başkası değil!


Güncel 2023 Kore dizileri arasındaki sıradaki yapımı kaçırmayın!


8. Brain Cooperation

Yayın Tarihi: 12 Ocak 28 Şubat Bölüm Sayısı: 16 Türü: Komedi, bilim-kurgu

Yeni çıkan Kore dizileri arasında en çok ilgi görenlerden biriyle devam edelim. Başrollerinde Jung YongHwa (Sell Your Haunted House) ve Cha TaeHyun’un yer aldığı Brain Cooperation; bir diğer adıyla Brain Works, birçok seyirci için en iyi Kore dizileri 2023 yapımları arasına girmiş durumda.

Dizi bir doktor ve dedektifin gizemli olayları çözmek için bir araya gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor. Shin Haru(Jung YongHwa) kendini beğenmiş bir sinirbilim uzmanıdır. Geum MyungSe (Cha TaeHyun) ise insanların pek de sevmediği bir dedektiftir. Bu ikili bir takım gizemli olayları çözmek için bir araya geldiğinde ortaya akıl almaz olaylar çıkacaktır.

Zıt karakterlerin bir araya gelmesiyle yaşanan eğlenceli serüvenleri seviyorsanız Brain Works, listenize eklemeniz gereken 2023 Kore dizilerinden biri.


Netflix Kore dizileri 2023 yapımları, bu yılda rekor kırmaya hazırlanıyor!


9. A Time Called You

Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2023 Bölüm Sayısı: 12 Türü: Fantastik, romantizm

Ahn HyoSeop ve Vincenzo yıldızı Jeon YeoBeen, zamanda yolculuk temalı bir dizide bir araya geliyor desem, ne derdiniz? 2023 Kore dizileri arasındaki A Time Called You‘nun Kdrama seyircileri arasında büyük bir bomba etkisi yarattı!

Dizi, yıldız oyuncu kadrosunun yanında ilginç hikayesiyle de seyircilerin dikkatini çekiyor. Zamanda yolculuk temasını ve hem tatlı hem dramatik hikayeleri seviyorsanız, sizin için yılın dizisi A Time Called You olabilir!

Han JunHee (Jeon YeoBeen) bir sene önce erkek arkadaşını kaybetmiştir ve hala bunun acısını çekmektedir. Bir gün mucizevi bir şekilde kendisini çok tuhaf bir yerde bulur. Bir lisede. Hem de tam 1998 yılında!Bu tuhaf zamanda yolculuk, Han JunHee‘nin karşısına çıkan biriyle çok daha tuhaf bir hal alacaktır. Çünkü genç kadının gittiği lisede, vefat eden sevgilisine çok benzeyen biri vardır! Han JunHee bu tuhaf olayların sebebini anlamaya çalışırken bir yandan da kendisini beklenmedik bir romantizmin içinde bulacaktır.


10. Vigilante

Yayın Tarihi: 2023 Bölüm Sayısı: 8 Türü: Gizem, gerilim

2023 Kore dizileri arasındaki Vigilante, şimdiden büyük merak uyandıran bir diğer yapım. Gerilim, gizem türündeki dizinin başrolünde Kdramaların en sevilen yüzlerinden Nam JooHyuk yer alıyor. Yoo JiTae(Money Heist Korea) Kim SoJin ve Lee JoonHyuk (Sweet Home) kadrodaki diğer isimler. Dizi, çok sevilen bir webtoon’dan uyarlama.

Kim JiYoung (Nam JooHyuk), bir polis olmak için eğitim gördüğü sırada annesivahşi bir cinayetin kurbanı olur. Bu korkunç kayıp, genç adamı tamamen değiştirecek ve onu suçluları öldüren bir seri katile çevirecektir.

Hem bir gerilim hem de Nam JooHyuk hayranı olarak Vigilante, en merak ettiğim yeni 2023 Kore dizileri arasında. Tüyler ürperten dizileri seviyorsanız bence Vigilante’ye bir şans vermek isteyeceksiniz!


Netflix 2023 Kore dizileri, bu sene seyirciyi bolca şaşırtacak!


11. Chicken Nugget

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: 12 Türü: Fantastik, komedi

Netflix Kore dizileri 2023 arasındaki sıradaki yapım sizi biraz şaşırtabilir! Çünkü 2020 Kore dizileri arasında yayınlanacak Chicken Nugget, bir nugget’a, yani kızarmış tavuğa dönüşen bir kızın hikayesini anlatacak!

Choi MinAh (Kim YooJung) dünya güzeli bir kızdır. Ancak bir gün başına kimsenin aklına gelmeyecek bir şey gelir. Tuhaf bir makine onu kızarmış bir tavuğa çevirir. Şimdi genç kız ve sevdikleri onu geri döndürmek için elinden geleni yapacaktır.


12. The Worst of Evil

Yayın Tarihi: 2023’ün ikinci yarısı Bölüm Sayısı: ? Türü: Aksiyon, gerilim

2023 Güney Kore dizileri arasındaki The Worst of Evil aksiyon türünde. Dizi, dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir diğer yapım. Çünkü yeni 2023 Kore dizisinin başrollerini Ji ChanWook (Annarasumanara, Melting me Softly) ve Wi HaJoon (Squid Game, Bad and Crazy) paylaşıyor!

Kang JoonMo (Ji ChangWook) bir polis memurudur. Bir gün dev bir uyuşturucu mafyasını çökertmek için içlerine sızar. Burada yükselen acımasız bir mafya babası olan Jung KiChul (Wi HaJoon) ile karşılaşır. Bu tehlikeli operasyonun içerisine, Kang JoonMo’nun polis olan eşi (Im SeMi) de dahil olunca, işler iyice karışacaktır.

Ji ChangWook’un iyi bir ajanı, Wi HaJoon’unsa acımasız bir mafya babasını canlandıracağı dizinin hit olacağından şüphem yok. Aksiyon severler şimdiden hazır olsun, güzel bir K-drama bizi bekliyor!


Çok yakında başlayacak 2023 Kore dizileri, rekor kırmaya geliyor!


13. Moving

Yayın Tarihi: Ağustos 2023 Bölüm Sayısı: 20 Türü: Aksiyon, fantastik

2023’te çıkacak yeni Kore dizilerinden biri de Moving. Geçen sene yayımlanması beklenen dizi bu sene seyirciyle buluşacak. Yine dikkat çekici bir kadroya sahip olan Moving, aksiyon ve fantastik türde.

Dizi; bir grup özel yeteneğe sahip gencin ve onları güvende tutmaya çalışan ailelerinin yaşadıklarına odaklanacak.


Webtoon’dan uyarlama Kore dizilerini seviyor musunuz?


14. Doona!

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: 8 Türü: Romantizm, gizem

Yeni Netflix dizisi Doona!, aynı isimli hit bir webtoon’u ekrana taşıyacak! Romantizm ve gizem türündeki dizinin başrollerinde Bae Suzy ve uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Yang SeJong rol alıyor.

Bir üniversite öğrencisi olan Joon (Yang SeJong), okuluna yakın bir apartmana taşınır. Komşulara ve çevreye alışmaya çalıştığı sırada dikkatini Duna (Suzy) isimli bir kız çeker. Joon, her geçen gün Duna’ya daha çok kapılırken onunla ilgili şaşırtıcı şeyler öğrenecektir.

Yang SeJoong’un en güzel dizilerinden 30 But 17 dizisine de bakmayı unutmayın!


Kore dizileri 2023 yılında da romantik dizilerle ekrana kitleyecek!



15. Call It Love

Yayın Tarihi: 22 Şubat-13 Nisan Bölüm Sayısı:16Türü: Dram, romantizm

Call It Love, 2023 romantik Kore dizileri izlemek isteyenler için güzel bir seçenek olacak gibi görünüyor. 2023 Kdrama dizileri arasındaki yapım, dram ve romantizm türünde. Dizinin başrollerinde ise Kim YoungKwan ve Lee SungKyung yer alıyor.

Bir genç adam ve kadın, başlarına gelen zor olaylardan sonra çareyi gerçeklikten kaçmakta bulur. Bu sırada yolları kesişecek ve ikili, birbirine iyileşmelerinde en büyük destek olacaktır.


Sıradaki yapım, en iyi Kore dizileri 2023 ‘ten biri olmaya aday!


16. Gyeongseong Creature

Yayın Tarihi: 2023 ? Bölüm Sayısı: ? Türü: Fantastik, gizem, romantik

Hazırsanız, en iyi Kore dizileri 2023 adaylarından biriyle listemize devam ediyoruz! Gyeongseong Creature isimli yeni 2023 Kore dizisi; son yılların en gözde kadın ve erkek oyuncusunu bir araya getiriyor. Dizinin başrollerinde Park SeoJoon ve Han SoHee var, türü ise gerilim ve gizem!

1945 yılının Güney Kore’sinde; Jang TaeSang (Park SeoJoon) hem zekası hem de görünüşüyle oldukça dikkat çeken bir adamdır. Yoon ChaOk (Han SoHee) ise kayıp insanları bulma yeteneğine sahip bir kadındır. 10 sene önce kaybolan annesini aramaktadır. Gyeongseong’a geldiğinde yolu, Jang TaeSang’la kesişecek ve ikili kendilerini korkunç bir gizemin ortasında bulacaktır.

Netflix Kore dizileri 2023 yapımları arasındaki dizi bence bu yılın en ilgi çeken yapımlarından biri olacak. Dönem dizilerini ve gizemi seviyorsanız; bir de bu muhteşem ikiliyi, diziyi listenize eklemeyi unutmayın!


2023 Güney Kore dizileri: Lee Minho ve Gong HyoJin bir arada!


17. When the Stars Gossip

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: ? Türü: bilim kurgu, romantik

Yeni Kore dizileri 2023 yapımları arasında adından en çok söz ettirenlerden biri de şüphesiz When the Starts Gossip. Lee MinHo ve Gong HyoJin ikilisinin başrollerini paylaştığı yeni bilim kurgu, romantizm dizisi; hem oyuncuları hem de hikayesiyle ilgili şimdiden birçok yorum alıyor!

Dizi, bir uzay istasyonunda geçen romantik bir hikayeyi anlatacak. Gong Ryong(Lee MinHo) Koreli bir astronottur. Eve Kim (Gong HyoJin) ise Koreli-Amerikalı bir astronottur. Bu ikilinin yolları bir görev için kesiştiğinde kendilerini romantizm dolu bir hikayenin içinde bulacaklardır.

Uzay istasyonunda geçen kaç tane Kore dizisi izleyebiliyoruz ki? Bence When the Starts Gossip, sevilen 2023 K-drama dizilerinden biri olacak!


18. Black Knight

Yayın Tarihi: 2023 ? Bölüm Sayısı: 6 Türü: bilim kurgu, gelecek, aksiyon

2023 Kore dizileri arasındaki Black Knight, distopik gelecek kurgusuyla yılın en eşsiz yapımlarından biri! Dizinin başrollerinde Kim WooBin, Esom ve Song SeungHyun yer alacak.

2071 yılında insanlık zehirli bir hava kirliliğiyle mücadele etmektedir. Bu durum o kadar korkunç bir haldedir ki, insan nüfusunun yalnızca %1’i hayatta kalabilmiştir. İşte bu dünyada, insanların birçok ihtiyacını “Şövalye” dedikleri görevliler karşılar. Dizi, Şövalye 5-8’in hikayesini anlatacak.


2023’te çıkacak yeni Kore dizileri listesine gerilim türünde bir yapımla devam edelim!


19. Murder DIEary

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: 8 Türü: gerilim, gizem

Yeni Kdramalar arasındaki Murder DIEary; cinayet, gizem ve gerilim sevenlerin listesine eklemesi gereken bir diğer yapım. Yeni Netflix dizisinin başrollerinde Choi WooShik ve Son SeokGoo (My Liberation Notes) yer alıyor.

Sıradan bir üniversite öğrencisi olan Lee Tang (Choi WooShik) bir markette çalışmaktadır. Bir gün sinirlerine hakim olamaz ve bir müşteriyi öldürür. Başlarda çektiği vicdan azabı, öldürdüğü müşterinin bir seril katil olduğunu öğrenmesiyle tuhaf bir duyguya dönüşecektir. Çünkü Lee Tang, şimdi kendisini “kötüleri tanıyabilen” bir kahraman sanmaktadır. Bu düşünce onu dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.


20. Demon

Yayın Tarihi: Haziran 2023 Bölüm Sayısı: ? Türü: Fantastik, gizem

Kore dizileri 2023 yapımları arasındaki Demon, şeytanlarla iyilerin savaşını anlatacak! Yeni fantastik gizem dizisinin başrollerinde ise sevilen iki isim var; Kim TaeRi (Twenty Five-Twenty One) ve Oh JungSae (It’s Okay to Not Be Okay)!

Ku SanYoung (Kim TaeRi), bir gün vefat eden babasından kalan tuhaf kağıtlara rastlar. Bunların ne olduğunu anlamaya çalışırken hayatında ölümler ve gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Bir süre sonra bir şeytanın Ku SanYoung’un bedenine girmeye çalıştığı anlaşılır. Genç kadın tamamen bir şeytana dönmeden önce, bir adam ona yardım etmeye çalışacaktır.


21. Song of Bandits

Yayın Tarihi: 2023 Bölüm Sayısı: ? Türü: tarihi, gerilim, romantik

Chicago Typewriter ve Mr. Sunshine gibi dizileri sevdiyseniz sıradaki yeni Kore dizisini de listenize almak isteyebilirsiniz. Kim Namgil ve Girls Generation’dan SeoHyun’un rol aldığı Song of Bandits dizisi; Japon sömürgesi döneminde hayatta kalmaya çalışan insanların mücadelesini anlatacak.


2023 Kdrama dizileri arasında bir de sürpriz dizi var!


22. Strong Woman Kang Nam Soon

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: 16 Türü: fantastik, aksiyon

Yeni Kore dizileri arasındaki bu yapımın adı, size bir yerden tanıdık gelmiş olabilir. Strong Woman Nam Soon; hit 2017 draması Strong Woman Do BoongSoon’un yan hikayesi olarak ekranlara gelecek!

Kang NamSoon (Lee YooMi) olağanüstü güçlere sahip bir kızdır. Yıllar önce kaybettiği annesini bulduğunda çok şaşırtıcı bir gerçekle yüzleşecektir. Hem annesi hem de anannesi aynı onun gibi olağanüstü güçlere sahiptir. Bu üç kadın, gizemli olayları çözmek için bir dedektifle çalışmaya başladığında Kang NamSoon ona aşık olur.


Yeni Kore dizileri 2023, güncel 2023 Kore dizileri, kdrama önerileri 2023…


23. Hunting Dogs

Yayın Tarihi: ? Bölüm Sayısı: 8 Türü: Aksiyon, gerilim

Woo DoHwan’ın başrolünde yer aldığı Hunting Dogs, Kore dizi önerileri 2023 yapımlarının başında olmaya aday! Aksiyon ve gizem türünde olacak dizi Netflix orijinallerinden biri.

GunWoo (Woo DoHwan) başarılı bir boksördür. Ancak annesinin borcu başlarına bela olmaya başladığında GunWoo boksu bırakır. Bir işadamının yanında çalışmaya başlar. Bu onu beklenmedik olayların içine sokacaktır.


Kdrama önerileri 2023, yeni kdramalar, Kore dizi önerileri 2023, en iyi Kore dizileri 2023, 2023 Kore dizileri ve dahası…


2023 Kore dizileri, güncel Kore dizileri 2023 listesi burada sona erdi!

Başta güncel ve devam eden 2023 Kore dizilerini; devamında ise yakında başlayacak 2023 Kore dizileri ni bulabileceğiniz listemiz şimdilik burada sona eriyor! Belli ki bu yıl, bir kez daha Kore dizilerinin senesi olacak. Birbirinden güzel ve eşsiz diziler izleyeceğiz!

Listedeki diziler yayınlanmaya başladıkça her birinin yorumunu, Minihanok Kore dizi yorumları altında bulabilirsiniz! Ayrıca yeni çıkan Kore dizileri oldukça, 2023 Kore dizi listesi de güncellenecektir!

En yeni Kore dizilerinden ve dizi yorumlarından anında haberdar olmak için, Minihanok’u takip etmeyi unutmayın. Bloğu takip etmek için, abone ol kutusuna mail adresinizi yazmanız yeterli.

Bir sonraki yorumda görüşmek üzere!


Sizi en çok heyecanlandıran 2023 Kore dizisi hangisi? Hangi diziyi mutlaka izleyeceksiniz?

You may also like...

Ne düşünüyorsunuz?