2021 Kore Dizileri | En Yeni ve Güncel Diziler!

En yeni ve güncel 2021 Kore dizileri listesiyle herkese merhaba!

Her sene olduğu gibi henüz ikinci ayına girdiğimiz 2021 yılında da birbirinden güzel Güney Kore dizileri bizlerle buluşmakta. Son yıllarda, özellikle yeni romantik Kore dizileri, kimi seyirciye eski Kore dizilerini aratıyor. Kimisi ise bu dizileri eski Kore dizilerinden daha çok beğeniyor. Ben de zaman zaman eski Kore dizilerini arasam da son yıllarda çok iyi yapımlar da izledik. Hatta bazıları benim en iyi Kore dizileri listemi bile alt üst etti. (Bahsetmişken, bu mutlaka izlenmesi gereken Kore dizilerine bakmayı da unutmayın!) Yılın henüz ikinci ayı yeni başladı fakat bence 2021 Kore dizileri de bomba gibi geliyor!

Merakla beklenen ve adından sık sık söz ettiren Kore dizileri genelde zaten harika bir kadroya sahip oluyor. Fakat 2021 de başlayacak Kore dizileri arasında öyle yapımlar var ki! 2021 yeni Kore dizileri arasında daha önce Kore dizilerinde hiç işlenmemiş muhteşem konular var. Bu diziler hangileri, ne zaman başlayacaklar? Bütün bunların cevabını Kore yapımı en yeni dizileri içeren bu listede bulabilirsiniz!

2021 Kore dizileri listesinde neler var? 2021 yeni Kore dizileri, 2021 Güney Kore dizileri, 2021 de yayınlanacak Kore dizileri, 2021’de başlayacak Kore dizileri ve dahası!

Hem 2021 yılı Kore dizilerini hem de önceki yılların en güzel Kore dizilerini burada tanıtıp yorumluyorum. Fakat bu sene de geçen sene yaptığım gibi bir 2021 dizileri listesi oluşturmak istedim. Bu listede yeni ve güncel Kore dizileri 2021 yapımlarının yanında 2021 çıkacak Kore dizileri yer alacak.

Her dizinin bölüm sayısı, yayın tarihi, türü yazan bu 2021 Kore dizileri tam listesi sayesinde bütün yeni dizileri aynı anda görebileceksiniz. Bakalım bu sene bizlerle buluşacak en yeni Kore dizileri hangileri? Yakında başlayacak Kore dizileri arasında nasıl yapımlar var? Herkese keyifli okumalar ve keyifli seyirler!

Not: Merak ettiğiniz dizilerin başlığına tıklarsanız o dizinin ayrıntılı konusu, oyuncuları ve karakterleri, yorumu olan yazısına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu yazılarda dizilerin birinci bölüm Türkçe altyazılı linkleri de var. Beğendiğiniz dizilerin yazısından diziye hızlıca ulaşabilirsiniz!

2021 Kore Dizileri [En Yeni ve Güncel 2021 Kore Dizileri]

2021-kore-dizileri,2020-2021-kore-dizileri,2021-yeni-kore-diziler,en-iyi-kore-dizileri-2021,2021-de-başlayacak-kore-dizileri,

2020-2021-kore-dizileri

The Uncanny Counter

Tür: Aksiyon, gizem Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 28 Kasım 2020-24 Ocak 2021 imdb: 8.1

Listemize bu sene izlenme rekorları kırmış bir diziyle başlayalım. The Uncanny Counter konusu itibariyle özel güçleriyle kötü ruhları yakalamaya çalışan bir grup insanın etrafında dönüyor. So Moon bir araba kazasında ailesini kaybeder. Aradan seneler geçer ve bir gün başına çok tuhaf bir olay gelir. Aniden ellerinde oluşan siyah noktaların ve sahip olduğu garip gücün sırrını çözmeye çalışırken bir grup insanla tanışır. So Moon bir anda kendisini bu grubun içinde bulur ve kötü ruhlarla savaşmaya başlar. 2020-2021 Kore dizileri arasındaki dizi izlenme rekorları kırdı. Hatta dizi o kadar çok beğenildi ki 3. sezonu için bile anlaşma yapıldı! Mutlaka bir şans verin. Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


2021-kore-dizileri,yeni-kore-dizileri

true-beauty-oyuncuları-tvn

True Beauty

Tür: Romantik,komedi,gençlik Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi: 9 Aralık 2020-4 Şubat 2021 imdb:8.3

True Beauty, başından itibaren özellikle okul konulu Kore dizi severlerin kalbini çaldı. Dizi kısa sürede Kore okul dizileri 2021 yapımları arasına damga vurdu! Webtoon uyarlaması Kore dizileri arasındaki True Beauty konusu itibariyle makyaj yaparak sorunlarıyla baş eden bir kızın hikayesini anlatıyor. Sıradan bir lise öğrencisi olan JooKyung görünüşü yüzünden zorbalığa uğramaktadır. Bir gün ailesi başka bir yere taşınır ve bu da onun için harika bir fırsat olur. Makyaj yapmaya başlayan JooKyung yeni okulunun en güzel kızlarından biri olmuştur. Başta her şey harikayken tanıdığı bir gencin de okullarında olduğunu öğrenmesiyle her şey değişir. Gençlik dizilerini sevenler en iyi 2021 Kore dizileri arasındaki bu yapıma bakabilir.Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Romantik Kore dizileri 2021 yapımları da bu sene en çok dikkat çeken dizilerden!

run-on-konusu-yorumu-

2021-kore-dizileri

Run On

Tür: Dram, romantik Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi:16 Aralık 2020-4 Şubat 2021 imdb:7.9

Bu dizi ise bence romantik 2021 en iyi Kore dizileri arasında. Run On konusu itibariyle çevirmenlik yapan bir kadın ve eski bir sporcu olan bir adamın etrafında dönüyor. Oh MiJoo çevirmenlikle geçimini sağlamaktadır. Bir haftalığına bir mili sporcunun çevirmeni olarak çalışmak zorunda kalır. Sessiz ve anlaşılması bazen güç olan Ki SungYeom ile böyle tanışmış olurlar. İkili başlangıçta sık sık atışsalar da kısa zaman içinde birbirlerinin hayatlarına dokunurlar. Romantik Kore dizilerini seviyorsanız, 2021 romantik Kore dizileri arasındaki bu yapımı öneririm.Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Please Don’t Meet Him

Tür: romantik, bilim kurgu Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 10 Kasım 2020- 12 Ocak 2021 imdb: 8.1

Dizi konusu itibariyle insan ilişkilerinde kullanılabilen bir alet icat eden bir kadının hikayesini anlatıyor. JiSung evlenmek üzere olan bir yazılımcıdır. Birçok ev eşyasını çok daha akıllı bir hale getirmek için çalışmaktadır. Bir gün bir kaza sonucu yeni bir şey üretir. Bu aletle insanların niyetlerini anlayabilmektedir. Fakat bir gün karşısına insan ilişkilerinde çok işe yarayan bu aletle okuyamadığı biri çıkar. My Holo Love tarzı Kore dizi severler bu yapıma bakabilir.Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


She Would Never Know

Tür: Dram-romantik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 18 Ocak-9 Mart

Yine bir webtoon uyarlaması olan dizi romantik Kore dizi severlerin hoşuna gidecek bir yapım. Chae HyunSeung bir kozmetik firmasında çalışmaktadır ve kıdemlisi SongAhı sevmektedir. Bir gün SongAh’ın özel hayatı hakkında bir şey öğrenir ve ona söylemek zorunda kalır. Bu olay yüzünden HyunSeung ile zaman geçirmeye başlayan SongAh kendisini beklemediği bir olayın içinde bulur. Şu sıralar güncel Kore dizileri 2021 arasındaki yapım beğeniyle izleniyor. Merak edenler dizinin ayrıntılı konusuna ve yorumuna bakmayı unutmasın!Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Gizem-gerilim türündeki 2021 Kore dizileri bu senenin reyting rekortmenleri!


2021-kore-dizileri, güncel-kore, beyond-evil-konusu

2021-kore-dizileri

Beyond Evil

Tür: Polisiye-gerilim Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 19 Şubat 2021

Beyond Evil, Güney Kore dizileri 2021 yapımları arasında birçok ödüle de sahip oldu. Polisiye -gerilim severler diziye bayılacak!

2021 Kore dizileri arasında yerini alan bir diğer güncel Kore dizisi ise Beyond Evil. Lee DongShik bir zamanlar çok başarılı bir dedektiftir fakat yaşadığı bazı olaylardan sonra sessiz bir şehirde memurluk yapmaya başlamıştır. Bir gün çalıştığı istasyona genç ve yetenekli bir dedektif gelir. Kısa süre sonra da bu sessiz şehirde korkunç seri cinayetler yaşanmaya başlar. İkili vakaları çözmeye çalışırken bu cinayetlerin tam 20 yıl önce yaşanan cinayetlere benzediğini fark ederler.Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


Vincenzo

Tür: Aksiyon-romantik Bölüm Sayısı: 20 Yayın Tarihi: 20 Şubat 2021

En yeni Kore dizileri arasındaki en iddialı dizilerden biri de şüphesiz Vincenzo! Başrollerinde Song JoongKi, Jeon YoBin gibi isimlerin bulunduğu dizi geçtiğimiz gün başladı. Park JooHyung 8 yaşındayken İtalyan bir aileye evlatlık verilmiştir ve artık mafyaların avukatlığını yapmaktadır. Bir gün bazı sebepler yüzünden Kore’ye dönmek zorunda kalır. Burada bazı şeyleri halletmeye çalışırken kendisi gibi bir avukat olan Hong ChaYoung ile tanışır. Vincenzo hem aksiyon hem de romantizm dolu oldukça iddialı bir dizi olacak gibi. Konusu, oyuncuları ve ilk bölümleri hakkındaki yoruma yukarıdaki Vincenzo başlığına tıklayarak ulaşabilirsiniz!Dizinin ayrıntılı ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


güncel-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizileri, netflix-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri

law-school-dizi-resmi

Law School

Tür: Hukuk-dramBölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

Law School özellikle hukuk türünü sevenler için Kore güncel diziler 2021 yapımları arasındaki en iddialı hukuk dizisi! Dizi, konusu itibariyle bir hukuk okulunda işlenen gizemli bir cinayeti anlatıyor. Eski bir savcı olan Yang JongHoon artık bir hukuk okulunda profesörlük yapmaktadır. Bir gün okullarında bir profesör öldürülür. Bu davayı çözmek kolay olmayacaktır çünkü her öğrenci bir cinayet şüphelisidir! Yang JangHoon olayı aydınlatmaya çalışırken birçok sır ortaya dökülecektir. Kore dizisi 2021 dizileri arasında kadrosuyla da öne çıkıyor! Dizinin yorumuna ve oyuncu kadrosuna buradan ulaşabilirsiniz!


güncel-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizileri, netflix-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, kore-romantik-komedi-dizileri

Imitation

K-pop idollerinin hayatını anlatan Imitation, Kore güncel diziler 2021 yapımları arasında!

Tür: dram-romantik-gençlik Bölüm Sayısı: 12 Yayın Tarihi: 7 Mayıs 2021

Imitation Kore dizisi konusu itibariyle K-pop idollerinin zorlu mücadelesini anlatıyor. Maha yıllarca süren stajyerlik dönemine rağmen bir türlü başarılı bir çıkış gerçekleştirememiştir. Bir gün karşısına hiç beklemediği bir fırsat çıkar ve Maha kendisini bir müzik grubunun içinde bulur. Ancak bu sefer de taklitçi olmakla suçlanır. Bu sırada karşısına çok ünlü bir müzik grubunun üyesi olan Kwon Ryeok çıkar. İkili K-pop’un sert ortamında rekabet ederken kendilerini beklemedikleri bir maceranın daha içinde bulacaktır. Dizi, bence 2021 güncel Kore dizileri arasında en iyilerinden biri! Dizinin gerçek K-pop idollerinden oluşan muhteşem kadrosuna detaylı yazısından ulaşabilirsiniz! Dizinin konusu ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz!


güncel-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizileri, netflix-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileriYouth of May

Dram ve romantizm dolu bir Kore dizisi izlemek istiyorsanız yeni başlayan Kore dizileri 2021 arasındaki bu dizi tam da size göre!

Tür: dram,romantik,gençlik Bölüm Sayısı: 12 Yayın Tarihi: 3 Mayıs 2021

Youth of May konusu itibariyle 1980’li yıllarda yaşayan iki gencin romantik hikayesini anlatıyor. Hwang Hantee bir tıp öğrencisi, Kim MyungHee ise bir hemşiredir. Bir gün bu ikilinin yolları bir randevuda kesişir. Her ikisinin de istemeyerek geldiği bu randevu hayatlarını değiştirecektir. Ancak ülkelerinin siyasi olarak karışık olması bu iki genci çok zor bir duruma sokar. Dizi, devam eden Kore dizileri 2021 arasında oldukça popüler. Dram sevenler mutlaka bir şans versin! Dizinin ayrıntılı yazısına ise buradan ulaşabilirsiniz!


Listedeki 2021 güncel Kore dizileri ve 2021 de yayınlanacak Kore dizileri başlıklarına tıklayarak dizilerin oyuncu kadroları, yayın günleri, detaylı yorumları gibi birçok şeye ulaşabilirsiniz!


güncel-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizileri, netflix-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri,2021-tarihi-kore-dizileri, yeni-çıkacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizi

tarihi-kore-dizileir-2021

Bossam Steal The Fate

Tarihi Kore dizileri 2021 yapımları arasındaki dizi, izlenme rekorları kırıyor!

Tür: tarihi-romantikBölüm Sayısı: 20 Yayın Tarihi: 1 Mayııs 2021

Joseon Hanedanlığı döneminde yaşamakta olan BaWoo bir kumarbaz ve kaçaktır. Dulları evlenmeleri yasak olmasına rağmen kaçırarak evlenmelerine yardımcı olmaktadır. Bir gün yine bir dulu kaçırdığını zanneder. Ancak gerçek ortaya çıktığında kendisini tehlikeli bir hikayenin içinde bulur. Kaçırdığı kadın düşmanının gelinidir ve üstelik bir prensestir! Bu durumun ortaya çıkmasıyla her şey birbirine karışır!


Mouse

Tür: polisiye-gerilim-dram Bölüm Sayısı: 20 Yayın Tarihi: 3 Mart 2021

Mouse tvn dizileri 2021 yapımları arasında bir efsane! Jung Bareum dürüst ve cesaretli bir polis memurudur. Koo MooChi ise ailesini küçük yaşta bir cinayete kurban vermiştir ve intikamını almak için yaşamaktadır. Bir gün ülkeyi korkunç bir cinayet haberi sarsar. Polisler bu cinayeti aydınlatırken geçmişe de ışık tutacaklardır. “Bir bebek doğmadan önce ileride psikopat olacağı belli olsa ne olurdu?” Bu çarpıcı sorunun cevabı için Mouse dizisini mutlaka izleyin! Dizinin ayrıntılı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.


2021 Romantik Komedi Kore dizileri arasında birçok yeni yapım yer alıyor!


romantik-komedi-kore-dizileri, güncel-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizileri, netflix-kore-dizileri, yakında-başlayacak-kore-dizileri,2021-tarihi-kore-dizileri, yeni-çıkacak-kore-dizileri, 2021-kore-dizi

oh-my-ladylord-fotoğrafı

Oh My Ladylord

Tür: romantik-komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 24 Mart 2021

Az önce bahsettiğimiz 2021 romantik Kore dizileri çoğunlukla dram-aksiyon ya da gizem ağırlıklıydı. Oh My Ladylord ise tam olarak bir romantik komedi Kore dizileri 2021 yapımı! Han BiSoo, Kore’nin en iyi senaristlerinden biridir. Oh JooIn ise çok popüler bir oyuncudur ama kişisel ilişkilerinde dizilerde olduğu kadar başarılı değildir. Bir gün bu ikilinin yolları kesişir.


 

Sell Your Haunted House

Tür: fanatstik-gizemBölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021

Sell Your Haunted House güncel Kore dizileri arasında iddialı bir yapım. Hong JiAh Deabak isimli bir emlak şirketinin sahibidir. Hayaletlerle sarılmış evlerle ilgilenmekte ve içindeki ruhları kovmaktadır. Bir gün karşısına bir dolandırıcı olan Oh InBeom çıkar. İkili hayaletler ve ruhlarla dolu evleri birlikte temizlemeye başlar. Ancak bu süre içerisinde her ikisininde hayatını etkileyen bir cinayet aydınlanacaktır. 2021 yılı Kore dizileri arasındaki yapımı özellikle Hotel Del Luna tarzı dizi severlere öneririm. Dizinin ayrıntılı konusuna buradan ulaşabilirsiniz.


dark-hole-dizi-afiş

Dark Hole

Tür: gerilim-aksiyon-gizem Bölüm Say: 12 Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021

Dark Hole da yeni çıkan Kore dizileri 2021 yapımları arasında. Lee HwaSun eşini gizemli bir şekilde kaybetmiş olan bir dedektiftir. Bir gün bir telefon alır ve MuJi şehrine gider. Ancak eşinin katilini bulmaya gittiği bu şehirde korkunç bir manzarayla karşılaşır. Burada , insanlar soludukları gizemli bir duman yüzünden canavara dönüşmektedirler. Lee HwaSun bu gizemi çözmeye çalışırken, eski bir dedektif olan Yoo TaeHan da ona yardım eder. Dizinin ayrıntılı yazısına ve yorumuna buradan ulaşabilirsiniz.


2021 Kore dizileri: Netflix Kore dizileri 2021 yılında da dünyanın dört bir yanından izlenmeye devam ediyor.


netflix-kore-dizileriNavillera

Tür: dram Bölüm Sayısı:12 Yayın Tarihi: 22 Mart 2021

Netflix 2021 Kore dizileri arasındaki Navillera birçok seyirci için yılın en etkileyici dizisi oldu bile! 23 yaşındaki ChaeRok oldukça yetenekli bir balettir. Ancak zamanla baleye ve hayallerine olan ilgisini kaybeder. Ancak bir gün karşısına 70 yaşındaki DukChool çıkar. DukChool hayatı boyunca her zaman ailesini geçindirmeye çalışmış, istediği hiçbir şeye sahip olamamıştır. 70 yaşında hayallerini gerçekleştirmeye karar verir ve ChaeRok’tan yardım ister. Dizi kesinlikle en iyi 2021 Kore dizileri arasında! Mutlaka bir şans verin! Dizinin ayrıntılı yazısına buradan ulaşabilirsiniz!


Revolutionary Sisters

Tür: aile-romantik Bölüm Sayısı:50 Yayın Tarihi: 13 Mart 2021

Revolutionary Sisters 2021kore dizileri arasında aile dizisi severlerin dikkatini çekiyor. Bu dizi Covid-19’un uğramadığı Kore dizilrinden farklı, karakterler maske takıyor, virüsten yakınıyorlar! KwangSik, KwangNam ve KwangTae 3 kız kardeştir. Anne-babaları boşanma sürecindeyken anneleri gizemli bir şekilde hayatını kaybeder. Bundan dolayı 3 kız kardeş bir anda kendilerini cinayet zanlısı olarak bulacaktır!


doom-at-your-service-konusu, 2021-kore-dizileri, seo-in-guk-yeni-dizisi, park-bo-young-yeni-dizisi

Doom at Your Service

Tür: dram-romantik-fantastik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2021

En iyi Kore dizilerinden biri olan Goblin dizisini sever misiniz? Cevabınız evet ise, yeni başlayan Kore dizileri 2021 arasındaki bu yeni dizi tam da size göre! Bir editör olarak çalışan Tak DongKyung bir gün aniden kanser olduğu haberini alır. Zorluklarla geçen yılların ardınan aldığı bu haberle yıkılır. Ancak tam bu sırada karşısına fantastik güçleri olan bir adam çıkar. Tak DongKyung, yaşamak için bu gizemli adamla 100 günlük bir anlaşma yapar.Dizi şu sıralar en çok izlenen güncel Kore dizileri 2021 yapımlarından biri. Bakalım Goblin gibi Kore dizi severlerin Kore dizi önerileri 2021 listelerinde yer alabilecek mi?


2021-kore-dizileri, snowdrop-kore-dizisi, snowdrop-konusu, oyuncuları, cast

Snowdrop

Tür: romantik-dram Bölüm Sayısı: ? Yayın Tarihi: ?

Snowdrop, 2021 de yayınlanacak Kore dizileri arasında en büyük ilgiyi görenlerden. Başrollerinde Blackpink Jisoo, Jung HaeIn gibi isimlerin olduğu dizi büyük bir merakla bekleniyor. Eun YoungCho bir edebiyat öğrencisidir. Bir gün kaldığı yurda üzeri kanla kaplı bir genç saklanır. Eun YoungCho, Im SooHo adındaki bu gence yardım eder. Bu şekilde yolları kesişen ikili arasında bir ilişki başlar. Yeni çıkacak Kore dizileri arasındaki Snowdrop’un yayın tarihi henüz belli değil. Dizi ile ilgili güncel bilgileri detaylı bilgilerinin olduğu yazıdan da takip edebilirsiniz. (Yazı için Snowdrop başlığına tıklamanız yeterli!)


Netflix Kore dizileri 2021 yapımları özellikle dram türünde izlenme rekorları kırıyor!


Move to Heaven

Tür: Dram Bölüm Sayısı: 10 Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2021

Kore yeni diziler 2021 yapımları arasındaki Move to Heaven muhteşem bir hikayeye sahip. GeuRoo, Asperger sendromu olan bir gençtir. Hastalığı yüzünden insanlarla ilişki kurmakta çok zorlanmaktadır. Bir gün kaba ve çıkarcı bir kişiliğe sahip olan amcası hapisten çıkar. Hapisten çıktıktan sonra ise yeğeni ile yaşamaya başlar. Bu süreçte ikili aile olmanın ve hayatın anlamını kavrayacaklardır. Bu dizi kesinlikle en iyi Kore dizileri 2021 yapımlarından biri!


Blue Birthday

Tür: Romantik-dram Bölüm Sayısı: 16 (20 dk) Yayın Tarihi:23 Temmuz-11 Eylül 2021

Web Kore dizileri sevenler için listemize yayınlanan en son Kore dizileri arasındaki Blue Birthday ile devam edelim. Oh HaRin liseli bir genç kızdır. Sınıf arkadaşından hoşlanmaktadır ve onun doğum gününde bunu itiraf etmeye karar verir. Ancak doğum günü geldiğinde onun cansız bedeniyle karşılaşır. Bu olayın üzerinden seneler geçer ve Oh HaRin birgün geçmişe ait fotoğraflar bulur. Bu fotoğraflar onu eski günlere götürecek ve çok sayıda gizemin çözülmesine sebep olacaktır. Web türünde kdrama önerileri 2021 yapımları arasında Blue Birthday olduğunu söyleyebilirim!


Listemize romantik komedi Kore dizileri 2021 yapımları arasında adından söz ettiren yeni Kore dizileri ile devam edelim!


You Are My Spring

Türü: Romantik-dram Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi:5 Temmuz-24 Ağustos 2021

En iyi romantik Kore dizilerinde sıkça karşımıza çıkan Seo HyunJin yeni dizisiyle de oldukça popüler. Kang DaJung bir otelde konsiyerj müdürü olarak çalışmaktadır. Bir gün yeni bir binaya taşınır. Joo YoungDoo da bu binada yaşamakta olan bir psikatristtir. Özellikle intihara meyilli insanların yaşama tutunması için yardım etmektedir. Ancak bir gün yaşadıkları binada bir cinayet işlenir ve bu eski yaraların tekrardan açılmasına neden olur. Kore dizilerini Netflix üzerinden takip ediyorsanız haberiniz olsun. You Are My Spring, Netflix’e gelecek Kore dizileri 2021 yapımları arasında!


Red Sky

Türü: Tarihi,dram,romantizm Bölüm Sayısı: ? Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2021

2021 yılına bomba vuracak bir diğer romantik dizi ise şüphesiz Red Sky olacak! Joseon döneminde yaşamakta olan Hong CheonKi, çok yetenekli bir ressamdır. Bir gün memur olarak çalışmakta olan HaRam ile tanışır. HaRam, geçirdiği bir kaza sonucu görme yeteneğini kaybetmiştir. İkili zaman geçirdikçe aralarında özel bir bağ oluşur. Son çıkan Kore dizileri 2021 yapımları arasında Red Sky‘a mutaka bir şans verin!


En çok izlenen Kore dizileri 2021 yapımları arasında tanıdık diziler var!


Hospital Playlist 2

Türü: medikal, romantik,komedi Bölüm Sayısı: 13 Yayın Tarihi: 17 Haziran-16 Eylül 2021

İlk sezonuyla izlenme rekorları kıran ve neredeyse herkesin kdrama önerileri listesinde yer edinen Hospital Playlist 2. sezonu ile döndü! Dizi yeni sezon Kore dizileri arasında da iddialı yerini koruyor. Medikal dizi, aynı üniversiteden mezun olmuş ve şimdi aynı hastanede çalışmakta olan 5 arkadaşın iş hayatını ve dostluklarını konu alıyor.

Dizi seçimlerinizde Koreanturk dizi önerileri 2021 arasına bakıyorsanız, bu dizinin yılın hit dizilerinden olduğunu hatırlatalım!


The Witch’s Dinner

Tür: Gizem-korku Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi:8 Temmuz-27 Ağustos 2021

Korku ve gerilim türünü sevenler için yeni çıkan Kore dizileri arasındaki bir yapımla devam ediyoruz. The Witch’s Dinner konusu itibariyle restoran işleten bir büyücünün etrafında dönüyor. Jo HeeRa geçirdiği bir kaza sonrasında büyücü olmayı seçmiştir ve çok uzun zamandır bu şekilde yaşamaktadır. İşlettiği restoranda gizemli yemekler hazırlamaktadır ve böylece dileklerini yerine getirmektedir. Bir gün restoranda çalışmak üzere gelen 2 genç her şeyi daha ilginç bir hale sokacaktır.


Kdrama önerileri 2021, 2021 Kore dizi önerileri arıyorsanız aşağıdaki diziyi mutlaka izleyin!

The Devil Judge

Tür: Hukuk, dram Bölüm Sayısı: 16 Bölüm Sayısı: 3 Temmuz-22 Ağustos 2021

Son zamanların hit Kore dizilerinden biri olan The Devil Judge hukuk türünü sevenler için muhteşem bir dizi. Kang YoHan, adaletin olmadığına inanan bir baş yargıçtır. Mahkeme duruşmalarını televizyon kanalında canlı yayınlamaktadır, bu bakımdan adeta bir şovmendir. Kim GaOn ise bir yardımcı yargıçtır ve Kang YoHan’ın herkesten sakladığı bir yüzü olduğunu düşünmektedir. Bu durum ikilinin karşı karşıya gelmesine neden olur ve heyecan dolu bir süreç başlar. Eşsiz konusu ve muhteşem kadrosu ile The Devil Judge en iyi Kore dizileri 2021 yapımları arasında. Son zamanlarda yayınlanan Kore dizileri arasında bir Kore dizi önerileri arıyorsanız bu diziye mutlaka bir şans verin!


Police University

Tür: Aksiyon, romantik Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi:9 Ağustos-28 Eylül 2021

Hem romantizm hem aksiyon olsun diyenler için Police University ile devam edelim. Yoo DongMan, 20 yıldır siber ve şiddet suçları gibi alanlarda çalışmış deneyimli bir polistir. Ters giden bir olay sonrasında bir anda Polis Üniversitesi Profesörü konumuna getirilir. Burada oldukça zeki bir hacker olan Kang SunHo ve Kang Hee ile karşılaşır. Bu üçlü kısa bir süre içinde suçluları yakalamak üzere bir araya gelir.


Hometown Cha-Cha-Cha

Türü: romantik,komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2021

Romantik Kore dizilerinin yıldızı Shin MiAh, Kore dizi 2021 yapımlarına imzasını atmaya hazırlanıyor! Sevilen aktris yakında birçok yeni dizi ile karşımıza çıkacak ancak gelin biz bugünlerde Kore dizi severlerin çok heyecanlandığı bir dizi ile devam edelim. Yoon HyeJin başarılı bir diş doktorudur. Bir gün hayatında bazı değişimler olur bu yüzden bir sahil köyüne taşınır. Burada Hong DuSik ile karşılaşacaktır. Hong DuSik oldukça garip bir adamdır. İşsizdir ancak yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda hemen koşar. Yoon HyeJin geldiği bu sahil köyünde yaşamaya alışmaya başlar. Yakında başlayacak Kore dizileri 2021 arasında bu yapımı kaçırmayın!


 

2021 Eylül Ayında Başlayacak Kore Dizileri

Yumi’s Cells

Türü: Dram, romantik Bölüm Sayısı: 14 Yayın Tarihi: 17 Eylül-30 Ekim 2021

Kim GoEun ve Ahn BoHyun’un başrollerini paylaştığı yeni dizi, büyük oranda animasyon içermesiyle de dikkatleri çekiyor. Yumi sıradan bir ofis hayatına sahip bir memurdur. Tüm hayatı beyninde yer alan yüzlerce sevimli hücre tarafından yönetilmektedir. Ancak bir gün aşk hücresi derin bir uykuya dalar. Bu hem hücreler arasında hem de Yumi’nin hayatında büyük bir karmaşıklığa yol açar.


Dali and the Cocky Prince

Türü: romantik,komedi Bölüm Sayısı: 16 Yayın Tarihi: 22 Eylül 2021- 11 Kasım 2021

Komedinin bol olduğu romantik Kore dizilerini seviyorsanız Kim MinJae ve Park GyuYoung’un yeni dizisi için hazır olun! Kim DalRi, sanat, felsefe gibi birçok alanla ilgilenen bir müze yöneticisidir. Jin MuHak ise ailesinin gıda şirketinde müdür olarak çalışmakta olan, pek de zeki olmayan bir gençtir. Buna rağmen para kazanmakta oldukça ustadır. Bir gün karşısına Kim DalRi çıkar ve ona aşık olur.


The Veil

Türü: Aksiyon, dram Bölüm Sayısı: ? Yayın Tarihi: 17 Eylül-23 Ekim 2021

Nam GoongMin, aksiyon türünde göz dolduracak bir diziyle geri dönüyor! Han JiHyuk, Kore Ulusal İstihbarat Servisi’nde çalışmakta olan bir ajandır. Çok başarılı bir ajandır, ancak bir gün ortadan kaybolmak zorunda kalır. Aradan zaman geçip geri döndüğündeyse hayatını mahveden insanların peşine düşecektir. Vagabond gibi Kore dizilerini sevenler bu yapıma da bir şans vermek isteyebilir.


High Class

Türü: Dram,gerilim Bölüm Sayısı:16 Yayın Tarihi: 6 Eylül-26 Ekim 2021

SKY Castle, Penthouse, Graceful Friends gibi dizileri seviyorsanız High Class dizisini kaçırmak istemeyeceksiniz! Yakında başlayacak Kore dizileri arasındaki High Class, elit kesimde yaşayan kadınların gizemli ve karanlık yaşamlarını konu alacak. En yeni Kore dizileri arasında yerini alacak olan yapım 6 Eylül’de başlıyor.


Lost

Türü: dram, romantizm Bölüm Sayısı: ? Yayın Tarihi: 4 Eylül 2021

Yeni romantik Kore dizisi Lost, derin ve duygusal hikayeleri olan dizileri sevenler için. BuJung, 40 yaşında hayalet yazarlık yapan bir kadındır. Tüm hayatını başkaları için bir şeyler yaparak geçirdiği için bunalım içindedir. Kang Jae ise 27 yaşında, henüz hayatında ne yapmak istediğine karar verememiş bir gençtir. Bir gün hiçbir şey başaramamış biri olarak yok olmaktan korkmaktadır. Bir gün bu iki kişinin yolları kesişir ve bu her şey için bir değişimin adımı olur.


Netflix Kore dizileri 2021 yapımları bu senenin iddialı Kore dizilerinden. Yeni çıkan Kore dizileri arasında yerini almaya hazırlanan Squid Game’de bunlardan biri!

Squid Game

Türü: hayatta kalma, aksiyon Bölüm Sayısı: ? Yayın Tarihi: 17 Eylül 2021

KiHoon işinden kovulmuştur ve çok zor durumdadır. Tam bu sırada milyonlarca değerinde bir ödülü olan bir hayatta kalma oyunu olduğunu öğrenir. Bu oyuna katılırsa zengin olma ihtimali vardır, ancak aynı zamanda hayatını kaybetmeyi de göze alması gerekmektedir. KiHoon nihayetinde bu oyuna katılmaya karar verir. Bu oyunda ona eski bir dostu olan SangWoo eşlik edecektir. Hayatta kalma temalı dizi ve filmler çoğu zaman büyük bir ilgiyle izleniyor. Ben bu dizinin yeni Kore dizileri 2021 yapımları arasında bomba etkisi oluşturacağını düşünüyorum.


the-sound-of-magic-konusu, the-sound-of-magic-oyuncular, annarasumanara-konusu-oyuncuları-ne-zaman-çıkacak, hang-ınyeop-yeni-dizisi, ji-changwook-yeni-dizisi

the-sound-of-magic-konusu-oyuncuları

Annarasumanara

Türü: gizem, romantik Bölüm Sayısı:6 Yayın Tarihi: ?

Kadrosunda Ji ChangWook ve Hwang InYeop gibi isimlerin olduğu yeni dizi yılın en merak edilen yapımlarından! Dizi konusu itibariyle eski bir lunaparkta yaşayan gizemli bir sihirbazı ve onunla karşılaşan iki öğrenciyi anlatıyor. Dizinin 2021 yılı içinde seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin konusu, webtoonu, oyuncu kadrosu ve tüm güncel bilgilerine bu yazıdan da ulaşabilirsiniz!


2021 Kore dizileri listesi güncellenmeye devam edecek. En yeni ve güncel Kore dizilerinden, yakında başlayacak Kore dizilerinden anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın! Sizce en iyi 2021 Kore dizileri hangileri?

 

etiketler: en yeni Kore dizileri, 2020-2021 Kore dizileri, Kore dizileri tam liste, yakında başlayacak Kore dizileri…

You may also like...

2 Responses

  1. renklitirtil dedi ki:

    Çok güzel liste olmuş, teşekkür ederim. 🙂

  2. minihanok dedi ki:

    Çok teşekkürler:)

Ne düşünüyorsunuz?